Kommentit (3)

Vierailija

Marjut Laukia et voi olla tosissasi julkaistessasi propagandaa. 

Natriumglutamaatti tunkeutuu aivoihin.

− Vaikka natriumglumaatti on näennäisesti muutaman aminohapon yhdistelmä eli luonnollinen, se on kuitenkin ennen kaikkea hermojen välittäjäaine aivoissa. Jos sen saanti menee överiksi, se alkaa tuhota aivosoluja.

Ihmisellä on aivoissa niin sanottu veriaivoeste. Toisin sanoen aivojen verisuonissa on säätelymekanismi, joka ei päästä kaikkia aineita herkkiin aivoihin. Natriumglutamaatti kuitenkin läpäisee esteen.

Vierailija

Natriumglutamaatista kiinalainen ravintolaoireyhtymä

Olen luokanopettajana peruskoulussa. Lapsena sairastin pahaa ihottumaa ( allergisuus perinnöllinen) , nuoruudessa ilmaantui siitepölyallergisuus ja eläinepiteeliallergia, samoin mm. Glyserin- allergia/ myrkytysoireet todettiin sairaalan verikokeessa. Sitähän löytyy mm. joistakin hammastahnoista, käsivoiteista, lääketableteista ja jäätelöstä. Glyserin lisää kiiltoa tuotteisiin.

Oireet tästä aineesta ovat minulle melkoisen hankalat. Koulussa aloin saada samoja oireita joinakin päivinä kouluruuasta. Oireet olivat jatkuneet jo muutaman vuoden ajan:  toispuolisesti pää, hampaat ja toinen käsi menee tunnottomaksi, sierain tukkeutuu, alkaa toispuolisesti kova päänsärky, puhe puuroutuu ( kuin olisin humalassa), hengitys lamaantuu ja pihisee ( en muista hengittää), en pysy hereillä seisaaltanikaan, sydämessä on rytmihäiriöitä. Joudun tässä tilanteessa lähtemään aina nukkumaan kotiin. Nukun n. 5 h, kuvainnoisesti sanoen " taju kankaalla".Särkylääkkeet eivät auta ja olo on tukkoinen ja puuroutunut kolme päivää. Sitten taas palaan omaksi itsekseni: virkeäksi ja toimeliaaksi opettajaksi ja äidiksi.

Työterveyshuollon kautta reaktiotani on tutkittu ja on löydetty syy: kouluruuan natriumglutamaatti.Vältän tänä päivänä tuotteita, joissa on glyseriiniä ja natriumglutamaattia eli valmiiksi marinoitujen ruokien ostamista, aromivahventeita, myös kiinalaisia ja thai- ruokapaikkoja, joiden ruuasta tulen todella kipeäksi. Myrkytysoireita ei ole nyt ollut.  Kaikki eivät varmaan saa oireita natriumglutamaatista, mutta minä saan. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat