Kommentit (3)

Vierailija

Ai niin tuo Koski on se pohjalaisakka joka haluaa "panna" ay-liikkeen kuriin ja muuta ääreilyä. No jollain tasolla kun asiaa ajattelen näin ay-liikkeen jäsenenä niin kyllähän tuo ainakin minua saisi vähän "panna" kuriin, ei hassumpi, vaikka on sillä kylmät ja tunteettomat porvarinsilmät. Ehkä hieman lapsellinen vielä sellainen piloille lellitty isontalonplikka tyylinen kouho.

Li on kyllä mielestäni hyvä piristävä aktiivinen hyväleukainen lisä vasemmistoliittoon, vaikka onkin lähtökohdiltaan enemmän sen älykkövanhempien kermapersevesa siipeä, luultavasti juuri sellaista "parempaa vasemmistoa" joka lopulta ahneuksissaan tuhosi aikoinaan hyvän aatteen kun alkoi leikkiä liikaa herraa. Hiukan liikaa finlandsvenskaa, grönavensteriä näin suomalaisjuntturan makuun, mutta lupaava jos tuleva valta ja menstys ei pilaa aihiota.

Vierailija

Joo, kyllä tuli huomattua että oli suomalaisjuntturan kommentti. Mutta näistä naisista kuuullaan vielä politiikan ympyröissä. Sanavalmista ja jämäkkää uutta polvea, joilta löytyy hyviä mielipiteitäkin..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat