Rahanvaihtomafia Helsinki-Vantaalla

Vierailija

http://www.taloussanomat.fi/raha/2014/07/19/mista-reissuruplat-tai-dollarit-mita-jos-tilaisit-verkosta/20149901/139

"

Lentokentällä rahaa ei kannata vaihtaa. Helsinki-Vantaan valuutanvaihtopisteiden vaihtokurssit ovat heikot. Kentällä sadalla eurolla saa 16 dollaria vähemmän kuin saman yhtiön nettitilauksella.

Kilpailua kentällä ei ole; kaikki yhdeksän vaihtopistettä ovat Change Groupin."

Miksi Finavia on halunnut monopolin kentälle eikä päästä sinne muita yhtiöitä jotka ovat jopa vuoskymmeniä yrittäneet sinne päästä mutteivat pääse millään hinnalla.

 

Kommentit (2)

Vierailija

Kentän omistajan eli Finavian eli meidän veronmaksajien intresseissä olisi ottaa sinne kuka vain joka eniten maksaa. Muut yhtiöt ei pääse sinne edes isolla rahalla. Kenen intressi se on ?

Hyvä-veli kättelee toisen veljen kanssa?

Vierailija

Eikö sitä rahaa voi vaihtaa jo ennen kentälle menoa jos tarvis on? Me ei olla vaihdettu rahaa kuin muutaman hassun kerran, silloinkin dollareihin. Amex pelaa kaikissa maissa hyvin, mutta hieman huonommin Mallorcalla, siellä kannattaa maksaa mieluummin Visalla. Käteistä voi nostaa omalla pankkikortilla paikallisesta automaatista. Eräs ystävämme on menettänyt isoja setelinipppuja varkaiden parempiin huomiin. Ei voi antaa edes sitä osaa rakkaan ystävänä lompakkoon. Ettei kaikki kerralla menisi. Mutta jääräpää ei vaan usko!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat