Kommentit (7)

Vierailija

Oatly kaurapohjaisesta jäätelöstä lukee "Jälkimaussa soijaa" mikä on vähän ihme kun se EI SISÄLLÄ SOIJAA, se on tehty KAURASTA. Itse olen myös syönyt sitä kymmeniä paketteja vuosien varrella enkä koskaan ole saanut soijan makua. Epäilen onkohan "testaaja" edes maistanut näitä jäätelöitä.

Sanoisin kuitenkin että Tofulinen vanilja soijajäätelö on mielestäni parempaa kuin Oatlyn kaurajäätelö. Myös muut perheenjäsenet pitävät Tofulinen vaniljajäätelöä todella hyvänmakuisena, vaikka ovatkin tottuneita lehmien eritteistä tehtyihin jäätelöihin.

Vierailija

Mövenpick vanilja on parasta. Eikä vaniljan maku ole kertaakaan päälle hyökännyt. Sitä ei todellakaan ole yhtään liikaa, ja maistuu erinomaisen hyvältä juuri tuoreiden marjojen kanssa. Ja omenapiirakan. Nam!

Vierailija

No eipä ollut "testissä" edes mukana yhtään vanhanajan vaniljaa tai bourbon-vaniljaa. Ne ovat ihan parhaita, ja niitä oikeita vaniljajäätelöitä.

Ihan turha ja outo "testi". Taisi olla kyseessä vain toimituksen iltapäiväkahvit jätskin kera?

Vierailija

Missähän tässä oli se vaniljajäätelöiden "parhaimmisto"? Ainoa ns. luksusmerkki, joka testissä oli mukana, on Mövenpick. Sitä paitsi suomalaisissa vaniljajäätelöissä edes harvemmin on aitoa vaniljaa, ja ne maistuvatkin lähinnä sokeroidulle maidolle. Täysin hyödytön testi, miksihän tämä oli edes julkaistu..?

Vierailija

Ingmanin vaniljajäätelö on ollut ikisuosikkini..laittelen mukaan milloin lakkaa,vadelmaa tai mansikka tuoreet marjat parhaita !Ingmanin jäätelö ei ole äitelää vaan juuri sopivan makeaa...kuin myös irtojäätelö vanhan ajan suklaa voiko olla enää parempaa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat