Kommentit (4)

Vierailija

Yksikään heteromies ole sitä mieltä, ettei alle 42 vuotia nainen olisi vielä seksikäs. Tuo juttu on kirjoitettu naisille, valheena jota halutaan uskoa. Ironista tässä jutussa on kuitenkin tuo feministikommentoijan tekopyhyys. Feministinen liike on saanut aikaiseksi tilanteen, jossa kotiäitejä väheksytään ja naisten pitaä biologiaansa vastoin toimien luoda uraa parikymppisenä. Sitten kun luodaan uraa ei ehkä olekaan aikaa miehille. Monen kohdalla päädytään tilanteeseen, jossa 40v kohdalla ei ole mestä eikä lapsia. Lasten suhteen voi olla jo liian myöhäistä, mutta miehen vielä saa himotreenaamalla itsensä haluttavaan kuntoon. Naisten vaatimuslista senkun kasvaa ja syypää on feministien myrkyllinen ajatusmaailma.

Vierailija

"Nykypäivänä tuntuu hämmentävältä arvioida minkään ikäisiä naisia sen perusteella, kuinka ”pantavilta” he näyttävät."

 

Ikävä kyllä, mies arvioi jotain random 42v. julkista evoluution seurauksena kuinka "pantavalta" hän näyttää, halusi tai ei. Vai luuleeko joku miettiikö mies ensimmäiseksi, että lonkohan Sofialla mielenkiintoisia feministisiä ajatuksia. EI mieti, eikä meidän tarvitse pakottaa ajatuksiamme miksikään muuksi, ei ainakaan johonkin sairaaseen luonnonvastaiseen femarimuottiin.

Toinen kysymys on miksi Vergara pukeutuu siten, että se aiheuttaa miehen aivoissa välittömän arvioinnin "pantavuudesta"... Ehkäpä hän haluaa että miehet miettivät juuri sitä? Jos ei, yhtä hyvin Vergara olisi voinut alkaa kasvattamaan elopainoaan sipseillä norsuluokkaan, jättää meikit naamasta, vetää pään siilliksi, pukeutua verhoon ja alkaa saarnaamaan feminismistä. Taidamme tietäää vastauksen..?

Asia on tietysti eri Vergaran puolisolle, hän pitää vaimoaan 100% varmuudella paljon enemmän kuin pelkkänä panona. Me ulkopuoliset tuskin, koska emme edes tunne koko naista, joten emme voi ottaa kantaa muuhun kuin "pantavuuteen".

 

Ps. Painotan, tämä ei tee naisita yhtään alempiarvoista olentoa mieheen nähden, olemme aivan tasa-arvoisia. Mutta molemmilla sukupuolilla on oma evoluution antama luonto, jota vastaan emme voi taistella. Ihan samanlailla naiset kuolaavat hikisä palomiehiä naisten lehdistä...

Vierailija

Onneksi on älykkäitäkin miehiä, jonka mielestä suunnilleen oman ikäinen kumppani on viehättävä kaikissa ikävaiheissa. Eli se noista ed. vähemmän älykkäistä kommenteista.

Vierailija

Ketä kiinnostaa miesten tai yleensä muiden mielipiteet omasta seksikkyydestä? Ihminen saa olla juuri niin seksikäs nelikymppisenä kuin haluaa, ja nauttia seksikkyydestään -sen ikäisen ei tarvitse kysellä toisten mielipiteitä paljon mistään, saati tuleeko sellainen edes nelikymppisen mieleen? Kokemusta, osaamista ja sisäistä voimaa on kertynyt. Epävarmat pikkutytöt ja -pojat värähdelkööt kuin haavanlehdet ja täriskööt aina sen mukaan mistä tuuli milloinkin puhaltaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat