Kommentit (3)

Vierailija

Tasan varmasti se on niin, että kun tunget kehoosi liikaa kulutukseen nähden kaloreita, sinusta tulee lihava. Itsellä on paino kasvanut parissa kuukaudessa 1,5kg vaikka viikossa kellotan maantiepyörällä ~250-500km lasiin. Syömättä et palaudu, eilen esim. olin ~800kcal vajaalla ja tänään jalkoihin sattuu vaikka matkaa oli vajaa 40km. Syömällä sopivasti yli kulutuksen pystyn vetämään yli 70km päivämatkoja ilman sen suurempia ongelmia. Eli ei se liikunta yksin autuaaksi tee ja tasan varmasti asia on niin, että syömällä liikaa ylimääräinen energia varastoituu kehoon eikä tule edes liikunnan avulla paskan mukana ulos. Näin se vaan on.

Vierailija

On varmasti totta, että osa ihmisistä liikkuu vähemmän. Mutta kyllä se lihominen lähes aina (kortisolihoitoja tms. vastaavaa poikkuksellista tilannetta lukuunottamatta) johtuu liiasta syömisestä.

Ala-arvoinen otsikko, sillä tiedämme, että on ihmisiä, jotka selittävät erilaisia syitä lihomiselleen ja sitten huomaamaattaan syövät lihottavia pikkupaloja (suklaapatuikoita, keksejä), juovat energiapitoisia juomia. Puhumattakaan varsinaisista aterioista (makkaraa, ranskalaisia, salamia).

Ostos- ja ruokatottumukset menevät aika yksiin - kannattaa seurata kaupan kassoilla, mitä ihmiset lappaavat kassatiskille.

 

Vierailija

Ihminen on kokonaisuus eli lihomiseen, laihtumiseen, onnellisuuteen jne vaikutta koko kroppa. Siellä voi olla taustalla stressi, kilpirauhasen toimintahäiriöt jne. Kaikkea sopivasti ja kroppa kyllä "etsii" sopivan painon kantajalleen. Lopuksi vielä; milloin saisimme oikeaa ja puhdasta ruokaa, josta löytyisi terveellisyyttä sekä makua. Hyvää energiaa kaikille!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat