Kommentit (7)

Vierailija

Eipä tässä enää auta sitten muu kuin hyvin rasvattu köysi, kun vanhoja ei ilkiä ja nuoremmat ei anna. Taidan ostaa moottoripyörän että saa vähän värinää haaroihinsa.

Vierailija

Höpö höpö juttua. Noissakin esimerkeissä on otettu ne epämiellyttävimmät kuvat vaihtoehdoiksi. Brad Pitt on mielestäni hiton paljon komeempi nyt mitä nuorempana, ihmettelin jo teininä mitä ne sitä nuorta bradiä oikein hehkuttaa. George Clooney on erittäin hyvä esimerkki miten voi vanhempanakin olla oikein charmantti päänkääntäjä. Ja niin vaan se Deppiki pongailee vielä nuoria likkoja. Älkää miehet lukeko tällasta plörinää!

Vierailija

No, ainakin rupsahtamisilmiö on pari kertaluokkaa hitaampi kuin naisilla, joilla alkaa mennä nopeaan tahtiin yhä heikommin 25 ikävuodesta lähtien - ja vartalonsa kanssa jo tätäkin aiemmin.

Vierailija

Koko tämä joukko on kyllä perin valikoitunutta, hyvin säilynyttä ja säilytettyä porukkaa. Williams muun muassa sanoi taannoin haastattelussa laittattaneesta päähänsä hiussiirteitä vaikka ei ollut niin tarvettakaan. Kuulemma semmoista tulee tehneeksi, kun asuu Los Angelesissa palveluiden ja paineiden äärellä.

Keskiverto 39-vuotias on varsin paljon kaljumpi, harmaampi ja lihavampi. Brad Pitt tosin piti taannoin aika pitkään harmaata pujopartaa ja viiksiä, mikä näytti juuri yhtä ankealta kuin taviksillakin.

Vierailija

Ihan oikein. Miksi vanhojen setien pitäisi edes kiinnostaa nuoria naisia. Oman ikäistä kumppania vain kehiin: nelikymppisille nelikymppisiä ja parikymppisille parikymppisiä. Niin sen olla pitääkin. Vanhemmat miehet eivät ole koskaan kiinnostaneet. Oman ikäiset kylläkin. Näist' verrokkikuvista jokainen mies näytti mielestäni nuorena paremmalta.

Vierailija

jokainen näistä on vanhenpana komeampi. tosin leonardo dicapriosta ei saa komeeta tekemälläkään. 

 

itse olen 24vuotias. että kyllä ne vanhemmatkin silmää miellyttää. ja yks joka ei muutu, johnny depp. yhtä komee ku aina ennenki.

Vierailija

Ehdottomasti joka jannu on "hotimpi" nyt! Kaikki ovat nyt paljon karismaattisempia ja komeempia...ja silmäkulmassa se pieni pilke,jota ei nuoruuskuvissa vielä näy...nam!

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat