Kommentit (5)

Vierailija

 

Mukava human interest -juttu ja tasapainoa Maria Guzenina(-Richardson ?):ista kirjoitettuun juttuun. On syytä nostaa politiikassa ja sitä lähellä olevassa liike-elämässä ei-niin-onnistuneista naisista positiivisiakin puolia. Kiitos. Jään odottamaan esim. Marja Tiurasta samanlaista. 

Vierailija

Julkisuutta on vaikea hallita, ja tässäkin tapauksessa Ailus itse (mahdollisesti tietämättään ja tarkoittamattaan) lietsoi sitä kriisin aikaisilla yliolkaisilla kommenteillaan. Lopputulema, se että edut tulivat julkisiksi ja seuraajan edut kohtuullisemmiksi, oli hyvä.

Vierailija

Tuleeko suomalaiselle hyvä mielti siitä, että seuraaja valitsee avo-bemarin sijasta todella ärhäkänmakuisen Skodan? Hehee!!

Itse näkisin näin, että elämä on kauttaaltaan opetuksia täynnä. Sitä varten me täällä olemme oppimassa.. Ailus koki yhden mittavan remontin työelämässään, ja nyt ei muuta kuin eteenpäin.. Toki on hyvä ottaa aikansa ajatustensa ja tunteidensa selvittämiseen. Mutta koko sydäntään ei tälle jutulle tule silti antaa.. Onnea uusille työhaasteille!

Vierailija

Muutamia huomioita:

Ailus valitteli kovaan ääneen julkisuuden kiroja ja kuinka on yksityishenkilö, olisi nyt sitten pysynyt poissa.

Tuli kuitenkin valituksi asemaansa poliittisin perustein ohi pätevämpien (naistenkin). Minusta Ailus on enemmänkin esimerkki poliittisista lehmänkaupoista ja niiden kostautumisesta, kuin naisjohtajista. Parempia esimerkkejä suomalaisessa yhteiskunnassa naisjohtajista on ja media voisi kyllä nostaa niitä aktiivisemmin esille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat