Kommentit (3)

Vierailija

Lontoo ja Kööpenhamina kaksi ehdotonta suosikkia!Lontoo on rosoinen ihmiset ovat jotenkin niin sinut itsensä kanssa ei paljon teennäisyys loista!Kööpenhamina on taas hyvän ruuan ja ihanien tavaroiden paras ostopaikka!Kaukomaista Japani ikisuosikkini  Japanin kansa on maailman  erikoisin ja kiltein pidän heistä todella  ja ruokakulttuuri on myös parasta antia!

Vierailija

Höö, Lontoossa 6 vee asuneena en näe paikan hohtoa mutta ymmärrän kyllä että on siellä paljon, todella paljon enemmän meininkiä ja vapautuneisuutta kuin Suomessa, tottahan toki. Okei, eli en tiedä miksi aloin dissaamaan, eivät kaikki ole siellä asuneet ja silloin se on todella jees. Silti jos haluatte kokea Lontoon potenssin sata, menkää saman tien Nyciin! Kaikki kuin Lontoossa mutta todellakin parempaa potenssin sata. Sielläkin pari vuotta tullut asuttua mutta siellä kaikki on niin huippua vieläkin että oksat pois.

Vierailija

Ei mikään ihme että nuo on suosikkikohteet, sen lisäksi että ne on kivoja kohteita, niin myös kaikkein halvimmat suorat lennot Suomesta on nimenomaan juuri noihin kaupunkeihin!! Se on suurin syy, miksi itsekin noissa tulee käytyä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat