Kommentit (3)

Vierailija

Olikohan Elton John paikalla vuonna 27 ja kuuli Jeesuksen sanovan "hei, homojen välinen avioliitto on ihan okei"? Raamattu ei ainakaan tunne tällaista mielipidettä. Vai onko Elton Johnilla henkilökohtainen radioyhteys taivaaseen, jonka välityksellä hän on voinut kysyä asiaa?

Onhan se niin naurettavaa kun ihmiset yrittävät perustella omia mielipiteitään Jumalan tai Jeesuksen kautta.

Vierailija

No, Jeesus oli ainakin Raamatun mukaan niiden kaikkien ystävä, joita ei yhteisö hyväksynyt. Vähäosaisten, sairaiden, ilotyttöjen, samarialaisten joita juutalaiset eivät hyväksyneet, avioliiton rikkojien jne. Heittäköön kiven se joka ei ole ikinä syntiä tehnyt, ei taida löytyä. Joten uskoisin että Sir Elton on ihan oikeassa :)

Vierailija

Höpö Höpö!!! Täysin turha yrittää vääntää mustaa valkoiseksi!!!

- Jeesuksella oli lähtökohtana Jumalan tahto luomiskertomuksessa
- Jeesus painotti aikansa ankarinta seksuaalietiikkaa
- Jeesus hylkäsi avioliiton ulkopuoliset seksuaalisuhteet
- Jeesus puolusti Vanhan testamentin opetusta
- Jeesus antoi syntiselle anteeksi, mutta ei koskaan hyväksynyt syntiä
- Jeesus protestoi monia sen ajan epäkohtia vastaan, mutta näihin ei kuulunut kielteinen suhtautuminen homoseksuaalisuhteisiin.

Ja kuten Raamattu sanoo:

Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. (3.Moos. 18:22)Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa. (3. Moos. 20:13)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat