Kommentit (4)

Vierailija

Artikkelin kysymys on aiheellinen.

Krista ehkä kuvittelee voivansa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla:

olla aallonharjalla tuomitsemassa nuoriin kohdistuvat ulkonäköpaineet (ah..miten muodikasta ja seuraavaksi taas ehkä koulukiusatut) ja samalla keikistellä puolialasti ja yrittää tälläkin keinoin saada mediahuomiota (mikä siis onnistuu kuten huomaamme).

 

En ole ollenkaan vakuuttunut vilpittömyydestä.

Vierailija

Kauniit kuvat. Krista näyttää normaalilta 28-vuotiaalta, jolla ei ole vielä lapsia. Ei silikoneja, ei anoreksiaa, urheilee, muttei sairaalloisesti. Vaatteista huvitti se että ne ovat ihan suoraan kuin 80-luvun lopulta. CK saa kyllä hyvää mainosta, oli maksettu tai ei. Eikös se Krista opiskellut opettajaksi, siksi ehkä valistaa nuoria?

Vierailija

Kristan kaltaiset taitavat poikia iltapäivälehtiin niitä kyselyjä "mitä vaatteita miehet inhoavat naisten päällä". Ainoa mitä niistä kyselyistä voi päätellä, on, että lihavien tyttöjen päällä mikään ei ei poikien/miesten mielestä näytä hyvältä. Pitää olla juuri tuon Kristan näköinen nuori ja timmi.

Krista näyttää hyvältä, mutta miten hän edistää keikistelyllään kenenkään muun tytön tai naisen asiaa? Oikeasti ei mitenkään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat