Santorinin hotellista

Vierailija

Lomailin juuri Santorinilla,joka onkin kiva kohde.

Hotelli Makarios on all incusive palvelulla oleva hotelli. Ateriatarjonta on erittäin niukkaa,eikä vaiitoehtoja liiemmin ainakaan lihaa syömättömille ja lapsille juuri ole,Itse ei saa ottaa lämmintä ruokaa vaan tarjoilija antaa sopivaksi katsomansa palan .Kalaa ja kanaa sai anelemalla anella. Hotellin ulkopuolella oli pakko ruokailla ensimäisen viikon aikana useita kertoja.Suuri pettymys,koska odotin kreikkalaisia herkkuja,mutta edes fetajuustoa ei tarjottu kertaakaan. terv. Hilpukka

Kommentit (7)

Vierailija

Mutta eihän sitä ruokaa luvata rajoittamasttomasti. Luvataan vain että "Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä, mehua, ouzoa, rakia, kahvia ja teetä"

Eli vain nestettä on tarjolla niin paljon kuin jaksaa juoda.

Vierailija

Kreikka on EU  puristuksessa.  Täten reilut, jopa runsaat  ateriat  on valtaosin mennyttä aikaa.  Eritoten näissä hotelleissa kun matkatoimistot  tinkaa hinnan  hyvin alas.

En muista että seisovissa pöydissä olisi aiemmin ollut  mitään annostelijaa. Lähinnä tarjoilia  tai kokki  kävi vilkaisemassa että kaikkea on.

Nyt täytyy sitten vältää  näitä täydenpalvelun hotelleja. Ei  ole asiallista jos ruokapuolesta maksaa  ja joutuu  toisaalle syömään.

Vierailija

Makarios on todella halvan hintaluokan hotelli ja ihme että siellä edes on jonkinlainen viina all inclusive. Tuolla hintaa ja noin halvassa hotellissa ei yleensä ole minkaanlaista ruokaa tuohon hintaan. Kumma että vähiten maksavat aina valittavat eniten ja viiden tähden hotelleissa olleet vähiten. Vanha totuus matkailualalta. Kaikkaein paskamaisimpia asiakkaita on 200e äkkilähtömatkalla olevat kun ei kentällä ollutkaan punaista mattoa, limusiinia ja hotellissa ilmaisia viskejä, konjakkeja ja shampanjoita.

Vierailija
Vierailija

Makarios on todella halvan hintaluokan hotelli ja ihme että siellä edes on jonkinlainen viina all inclusive. Tuolla hintaa ja noin halvassa hotellissa ei yleensä ole minkaanlaista ruokaa tuohon hintaan. Kumma että vähiten maksavat aina valittavat eniten ja viiden tähden hotelleissa olleet vähiten. Vanha totuus matkailualalta. Kaikkaein paskamaisimpia asiakkaita on 200e äkkilähtömatkalla olevat kun ei kentällä ollutkaan punaista mattoa,limusiinia ja hotellissa ilmaisia viskejä, konjakkeja ja shampanjoita

kuinkas halvalla sinä olet ollut kun vuostolkulla  natiset ja haukut,  Ettisit  niitä tähtiä ei kiukuta.

Minulle hotelli on vain nukumapaikka. Polut vie muualle.

Vierailija

Luulotautiselle: Ei minua kiukuta ja ihan sama millä tähdillä on mutta jos halpaa ostaa niin ei kannata valittaa kun ei saakaan syödä kuin hevonen. Jos haluaa luksusta niin ostaa sitten sitä. Vuositolkulla? Taidat sekoilla kun vasta pari päivää sitten tuon kirjoitin ;)

Vierailija

No mutta monimerkki, luuletko etten tunne. Heti alkuun "luulotautiselle"  Sitten kiukuttelee ja arvostelee  matkaajaaa, siis todellista sellaista.  Kyllähän noita  vinoiluja tuli jo Paikka Aurinkossa sivustolla, siitä tuo viisi vuotta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat