Kommentit (4)

Vierailija

Tämähän johtuu siitä, että jos jalkapalloilijat saisivat tuulettaa ilman paitaa, silloin NAISjalkapalloilijatkin saisivat tuulettaa ilman paitaa. Ja miettikää nyt sitä näkyä. Eli tasa-arvon nimissä siis paita pysyy päällä, etteivät lapsoset järkyty. Näinhän se menee.

Vierailija

Voi sentään, jotkut (miehet?) ilmeisesti luulevat, että naisjalkapalloilijat ovat ilkosillaan pelipaidan alla. No just joo, eivät ole. Olette kaiketi joskus kuulleet, tai jopa nähneet, urheilurintaliivejä. Eivät ne naisjalkapalloilijat todellakaan juokse hinkit heiluen 90 minuuttia... Naisfutareilla olisi paidattominakin enemmän vaatetta kuin vaikkapa naispuolisilla beach volleyn pelaajilla tai varsin monella yleisurheilijalla. Siinäpä teille kaksinaismoralismia kerrakseen.

Taidanpa käynnistääkin kampanjan, jolla vaaditaan alkajaisiksi vaikkapa miespuolisten pikajuoksijoiden sekä pituus- ja korkeushyppääjien pukeutuvan tai-mallin piukeisiin "urheiluhousuihin" (saa ne urheiluliivitkin laittaa) - tasa-arvon nimissä, kuinkas muuten!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat