Kommentit (2)

Vierailija

Feminismi oli hyvä asia, kunnes ääriliike omi sen itselleen ja julisti sodan miehiä vastaan. Siksi moni nainen kuten minä, ei kutsu itseään feministiksi, vaikka haluaa tasa-arvoista ei-seksististä kohtelua miehiltä. Media syöttää kuvia isorintaisita vähäpukeisista naisista kyllästymiseen asti. Uutisotsikoissa on valttia kenen iltapuku on paljastavin, parasta vielä tahalliset tai tahattomat liialliset paljastukset - katso kuvat! - houkutuksella.

Valitettavasti nämä vähäpukeiset itseään esittelevät naiset ovat naisia. Mene siinä sitten naisena sanomaan, että emme me ole tuollaisia, oikeasti.  Mitä näistä jutuista oppii aikuisuuteen kasvava poika?

Valjastakaa media mukaan positiiviseen feminismihankkeseen. Hetken tauko 'kuka on seksikkäin', 'kenellä paljastavin asu', jne-äänestyksiin. Pitkä tauko typeriin Big Brother, viidakon tähtöset ja muihin roskaohjelmiin, jotka vahvistavat väärää naisen kuvaa. Muuten kaikki jatkuu ennallaan tai pahenee, joka näyttää todennäköisemmältä ja josta on jo saatu ikäviä tutkimustuloksia.

Vierailija

Naisasialiitto Unioni ei päästä miehiä jäseniksi mutta mainokseen "tasa-arvosta" kyllä kelpaa. 

Feminismi on ok mutta väite että se ajaa molempien sukupuolten tasa-arvoa on yksi iso valhe. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat