Kommentit (13)

Vierailija

Nyky-Suomessa ei kannata tunnustaa masennusta. Jopa pankit voivat evätä lainoja jos saavat tietää masennuksesta. Samoin jos olet masentunut ja tapahtuu liikenteessä onnettomuun niin vakuutusyhtiöt eivät korvaa.

Se on kärsittävä vaan etttei vahingossa pilaa asioitaan.

Voih!

katjabloigu

Olen uupumusta lähellä ja mitkään näistä ei oo koskaan mun oireita. Tosin stressiin liittyy aina työmuistin kärsiminen. Nimet ja jutut unohtuu ja menee sekaisin. Viimeksi tänään.

En ois tässä jos en ois selfhakkeri.

On väärin kun ihminen joutuu elämään omaa luomtaista rytmiään vastaan. Se on tosi raskasta ja tutkitusti vaaraksi myös sydämelle. Herätä nyt puol 6 aamuisin, kun luontainen rytmi ja kilpirauhanen heräisi luonnollisesti klo 8.00.

Vierailija

Ja mitä sitten....mitä pitää tehdä kun nämä kaikki täsmää? Huokasta ja aatella että jaaa oon uupunut tai lähellä uupumusta ja olla vaan?

Vierailija

Ja höpö höpö! Miulla on ollut masennus-diagnoosi jo 10 vuotta. Ei ole koskaan ollut mitään ongelmia asuntolainan saamisessa eikä myöskään vakuutuskorvausten saamisesta liikennevahingossa eikä kahdessa tapaturmassa.

Ihan turhaan pelottelet ihmisiä.

Sain elämäni takaisin

Akupunktio auttoi minua valtavasti ja voin sanoa, että sain elämäni takaisin vakavan uupumuksen jälkeen. Ongelma oli keuhkoissa vaikka oma yrityslääkäri ei siihen uskonut. Jos asut pääkaupunkiseudulla, niin Johan Nyman Tapiolassa (www.akupunktioklinikka.com) tekee ihmeitä.

Tuulipuku125

Kaikki muut merkit paitsi ruokahaluttomuus löytyy. Sitä kans odotellessa.. Ei lääkitystä eikä diaknoosia kun ei vain jaksa mennä sellaista hakemaan. Pelottavinta tässä on vain se kun kaikki asiat alkaa tuntua merkityksemättömiltä..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat