Kommentit (8)

Vierailija

Voisi sopia Pirjo Heikkilälle sille koomikolle tämä Wanda, Wanda sopivan maskuliininen ja molemmat vissiin hieman naisiin kallellaan, ikäerokin olisi aika sopiva 33-39...

Vierailija

Big Surprise. Miesten murhaamista käsittelevän sarjan tähdestä kirjoitetaan artikkeli, jossa hän kertoo kuinka miehet ovat kohdelleet häntä tökerösti. Näin Me Naiset yrittää kääntää miesten murhaamisen naisten uhriutumiseksi. Kun naista on kohdeltu huonosti miesten taholta, on oikeutettua murhata mies? Mutta sitten kun vaimonsa murhannut mies puolustaa itseään sillä että hän on kokenut nalkutusta ja henkistä sekä fyysistä väkivaltaa vaimoltaan, on hän joka tapauksessa murhaajasika, eikös niin? Kovin tekopyhää. Lehden pitäisi viestittää sitä, että miehen murhaaminen on aina väärin. Nykyinen artikkeli on kevyesti verhoiltua miesvihaa.

Vierailija

Vierailija klo 12:16 sekoittaa nyt todellisen henkilön ja roolihahmon ja ilmeisesti myös todellisen elämän ja viihdesarjan. Järkevät ihmiset eivät näin tee - niin kiehtova tv-sarja kuin Mustat lesket onkin, se on kuitenkin fiktiivinen. Luin paperilehdestä koko jutun, Wanda vaikutta olevan aivan upea nainen! Toivottavasti saa kaipaamansa parisuhteen ja kaikkea muutakin hyvää. Tsemppiä hänelle!

Vierailija

Olet hieno nainen Wanda. Olet ehdottamasti parhain näyttelijä Mustissa leskissä. Näyttelijäsuoritukset saavat syvyyttä, kun on elämässä käynyt läpi samanlaisia asioita. Osasit täydellisesti näytellä sarjassa ja toivottavasti näemme sinua myös muissa sarjoissa ja elokuvissa. Jään odottamaan mielenkiinolla saavutuksiasi. Toivon sinulle myös kaikkea hyvää. Etsivä löytää, niinhän sitä sanotaan. Sinua varten on varmasti olemassa mies, joka sinua osaa arvostaa ja rakastaa. Toivottavasti tämä tapahtuisi pian ja saisit haluamasi perheen. Kaikkea hyvää sinulle! :)

Vierailija

Lapsettomuus ei ole mikään maailmanloppu. Täytin itse viime vuonna 45, ja lapset ovat kyllä olleet viimeinen asia, jota elämääni tällä hetkellä toivoisin. Elän ihanan vapaata, huoletonta ja mielenkiintoista elämää, joka ei kyllä onnistuisi, jos olisin äiti. Ainoa huono puoli on tosiaan se, että kaikilla muilla tuntuu olevan ne kaksi lasta ja Volvo. :)

Vierailija

Nyt pitää äkkiä ostaa Me Naiset! Wandan tarina on kuin suoraan omasta elämästäni. Vaikeudet vahvistavat. Hyvää jatkoa Wanda! Olet loistava näyttelijä ja upea nainen.

Vierailija

Wandan elämä oli kuin suoraan minun elämäni - ilman näyttelijäelämää, tietysti! Kyyneleet tulvahtivat silmiini lehteä lukiessani. Wanda, olet upea, upea nainen! Mustat lesket- sarjassa ihastutit hirmuisesti! 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat