Kommentit (5)

Vierailija

"5. Jos aerobic-tunnilla vieressä hyppivät timmit sporttaajat ahdistavat, vaihda lajia vaikka joogaan tai johonkin muuhun, joka auttaa sinua rakentamaan arvostavaa suhdetta omaan kehoosi."

 

Eiköhän parempi vaihtoehto olisi miettiä, miksi muut ihmiset ahdistavat. Aina on olemassa joku timmimpi, kauniimpi tai älykkäämpi ihminen. Ei elämässä voi paeta kaikkia ikäviä tilanteita vaan joskus nekin on kohdattava ja selvitettävä itselleen, miksi silloin kokee itsensä huonommaksi tai vähäpätöisemmäksi kuin muut. Ihan minkä tahansa urheilulajin harrastaminen voi auttaa rakentamaan arvostavaa suhdetta omaan kehoon. Todennäköisesti myös siellä joogatunnilla on joku notkeampi.

Vierailija

Niin ja jos se ylipaino oikeasti ahdistaa niin sitten pitää vaan laihtua. Jopa tänään. Aikuinen ihminen terveellä tavalla kun laihduttaa rankat ylikilot niin kyllä se on vain hyvä asia. Raskauksista muistuttavat rellukat on monilla hoikillakin. Laihuus ei sinänsä ole arvokas asia, mutta en ymmärrä miksi esim. sairaalloista ylipainoa pitäisi ihailla?!

Vierailija

Tässähän nyt ei kukaan puhunutkaan sairaalloisen ylipainon ihailusta, vaan muutamasta kilosta, jotka tuntuvat erottavan ihmisen bikinikropasta.

Vierailija

Minä pidän enemmän lihaksista ja pienestä pyöreydestä kuin luusta ja nahasta. Sinä, joka et pidä ylipainoisista tai et voi ymmärtää, kuinka joku muu pitää, elä rauhassa itsesi kanssa. Kukaan ei voi sinua pakottaa ymmärtämään, että meitä on monenlaisia.

Pelkkään painoon tuijottaminen tai luulo siitä, että parin kilon tiputus on tie onneen, on tuhoisa ajatusmalli. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat