Kommentit (3)

Vierailija

Ei olisi en pystyisi sotia lopettamaan enkä maailmalle rauhaa luomaa:)kaunis olen pitkät sääret kasvot ihan ok..mutta misseys ei kiinnosta jatkan ihan vain olemalla kaunis ..!!Missikisat  voisi lopettaa tuntuu typerältä kun pulskat  vanhat miehet päättävät ken   on maassa kaunein:)?Muuten voittisin ihan kaikki menne tullen olisin ihan liian kaunis haluan  antaa muille mahdollisuuden..

Vierailija

Aina sanotaan, että missikisat ovat turhuuksien turhuutta. Kuitenkin kisa taitaa olla TV:n katsotuin ohjelma, siitä tietää että ihmiset ovat misseistä kiinnostuneita.

Ja miksi ulkoista kauneutta pitäisi väheksyä? Nautimmehan me vaikka kauniin taulun katsomisestakin, enemmän kuin ruman. Kauniiden kasvojen ihailemisesta saa miehihyvää, esteettistä nautintoa.  Hyvä ulkonäkö on luonnonlahja siinä missä muutkin: musikaalisuus, piirustustaito, matikkapää tai notkeat nivelet.

Ihminen, jolla on symmetriset kasvot ja sopusuhtainen vartalo, on usein myös luonteeltaan miellyttävä (ainakin minun kokemukseni mukaan). Tosin joku vähemmän kaunis ihminen on keksinyt ajatelman: "Luonne on ulkonäön vastakohta."

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat