Kommentit (7)

Vierailija

Laiska punkero! Kirjoittaja ei ole vielä ilmeisesti tavannut itämaisia lyhytkarvoja - ne ja burmat, siamilaiset, abyt, bengalit... ovat mukana kaikessa mitä emäntä puuhaa, joskus liiankin aktiivisesti. 

Miau!

Vierailija

"Kissa mielletään koiraa helppo­hoitoisemmaksi, ainakaan se ei ulise yksinäisyyttään kadotessasi ovesta"   Jaa... Kyllä meillä ainakin kissat ulisevat, kun lähden kotoa. Kissa mielletään koiraa helppo­hoitoisemmaksi, ainakaan se ei ulise yksinäisyyttään kadotessasi ovesta. Vaikutti hieman siltä, että jutun kirjoittaja on tehnyt tämän tekstin sarkastisella sävyllä. Eikä kissa todellakaan ole vaivaton. Toivottavasti ihmiset eivät ala pitämään kissoja joinain muoti juttuina.

Vierailija

Joo ei taida kirjoittaja olla kissaihmisiä. Eivät ne mitään laiskoja punkeroita ole, jotka vähät välittävät siitä onko omistaja kotona vai ei. Omalla kissalla riittää vieläkin virtaa vaikka muille jakaa vaikka vuosiakin on jo kymmenkunta. Ja kyllä kissa kaipaa, aina ollaan niin seurankipeitä kun tullaan parin päivän lomalta takaisin ja välillä hoitajalta kuuluu että on pyörinyt ympäri asuntoa ihmetellen että missäs minä oikein olen. En tykännyt jutun sävystä lainkaan, kissaa eikä mitään muutakaan eläintä pitäisi esittää pelkkänä trendikkäännä lemmikkinä.

Vierailija

Täyttä kuvottavaa, aivotonta roskaa koko kirjoitus!!

Kirjoittaja (vaikkei sitä voi sellaiseksi kutsuakaan) ei selvästikään tiedä mitään kissoista tai eläimistä ylipäänsä! 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat