Kommentit (6)

Vierailija

En oikein usko tähän tulokseen tai voihan olla niin, että ne parisuhteessa olleet naiset jotka olen kaatanut sänkyyn ovat tyytyväisiä miheensä, mutta haluavat vain erilaista seksiä. Muutaman punaviinin jälkeen 30-45 vuotias suomalaisnainen on aika vapaa estoistaan ja sanoisin, että melkein 90 prosenttia naisista on virteltävissä.

Vierailija

Yleisesti kun tehdään tutkimus, sen relevanttisuus on tärkeä, joka koostuu otannan määrästä ja aineistoista sekä kysymyksen asettelusta. Tämä toki on suuntaa antava tuo ilmi ehkä "normaalejakin" tuntemuksia, mutta myös huolen oman liiton toimimattomuudesta.

Vierailija

Muista ihmisistä haaveilu on kyllä ihan valintakysymys: jos kunnioittaa puolisoaan tarpeeksi, pystyy olla haaveilematta tämän ystävistä/tutuista. Jos on pakko haaveilla jostakusta muusta kuin siitä puolisostaan, niin mieluummin sitten esimerkiksi julkisuuden henkilöstä, jota ei tunne. Tällöin ihailun kohde on vain etäinen fantasia.

Itse en ole kyllä haaveillut yli kymmeneen vuoteen kenestäkään toisesta kuin miehestäni, sellainen seksipakkaus se on ;)

Vierailija

Kyllähän se näin on että Miehen tehtävä on levittää geenejään mahdollisimman laajalle, eli paritella ja haaveillakin mahdollisimman monesta naisesta. Naisen tehtävä on hoitaa lapsia ja tehdä voileipiä. Näin se vaan kuulkaa on tosiasiat!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat