Salitrendi

Vierailija

Minä en ole nyt aivan tajunnut.

Kuntokeskuksen yksi nuorista komeista miehistä noin 30-vuotias kohtelias ja treenattu mies, joka aikaisemmin on pukeutunut löysempiin collegehousujen ja normitreenipaitoihin on pukeutunut t-paitaan ja hyvin lyhyisiin ja tiukkoihin shortseihin. Hän peittää treenilaitteen pyyhkeellä ja mukana hänellä on vielä todella pieni pyyhe varmuudeksi. Hän ei siis hikistä laitteita, käyttäytyy hyvin ja on miellyttävä. Treenaa selvästi kovaa ja eikä kauheasti katsele ympäriinsä, paitsi sen verran kun järjestyksen mies on ettei ainakaan sotke. Ongelma on vain hänen tiukat pienet treenishortsit vaikka hänellä on tiukat ja melko lihaksikkaat reidet ja peppu niin minua ällöttävät ja paheksuttavat tuollaiset shortsit. Kävin huomauttamassa hänelle, hän totesi hölmistyneenä että salilla on 26 astetta lämmintä, hän huolehtii hygienista ja on kaksikin hikipyyhettä, strategiset paikat eivät näy ja hän vain treenaa eikä esittele. Salin henkilökuntaan kuuluva nainen totesi osan naisistakin pukeutuvan yhtä vähäisesti ja hänestä asia on ok, jos tuo jätkä pukeutuu noin???

En löytänyt parempia kuvia mutta nämä ovat aika lähellä niitä shortseja HYI
http://metrobloggen.se/aaelitblogg/files/2013/04/frank.jpg

http://pekkapoika.gym-space.fi/files/2012/08/aamuruoka.jpg

http://jeis.gym-space.fi/files/2012/09/pekkaleuk.jpg

:(
Pitää varmaan salin omistajlle valittaa?

Kommentit (10)

Vierailija

Voin kai kirjoittaa kaikkien naisten, nuorten ja vanhojen puolesta. Minusta voit valittaa, aivan ällöttävää tuollainen, vaikka olisi kuinka kohtelias, siisti ja keskittyisi treeniin eikä esittelisi itseään. Todella vastenmielistä nähdä atleettinenkin mies lyhyissä ja tiukoissa shortseissa treenaamassa. Seksikkyys on kaukana eikä sitä edes salilla tarvitse olla, siinä on rumuus huipussaan!

Vierailija

Tulee mieleen Sofia Ruusila ja kohukuva salilta. Olen pukeutunut lähes aina kuuden vuoden saliurani aikana noin kuin aloittaja kirjoittaa, mikä sen mukavampi kuin on tukevat shortsit ja ei-hiostavat vaatteet. Kriittiset paikat kuitenkin ovat piilossa ja mikäli omasta siisteydestä huolehtii eikä omalla hikisellä ihollaan koskea laitteita kai sen voi hyväksyä. Itse asiassa kerran tuli yksi vanhempi nainen sanomaan, miten ällöttävästi string-rajat näkyvät shortseista, totesin siihen vain hänen katsoneen hyvin tarkkaan mikäli tuollaisen asian on huomannut. Eihän tiukkojen lyhyiden shortsien alla normialkkarit fiksulta näytä ja stringit eivät sieltä alta juurikaan näy. Salipukeutuminen on treenaajaa itseään varten eikä esittelyä varten.

Vierailija

Jokainen nainen on sitä mieltä nuo tiukat ja lyhyet shortsit miehellä ovat kamalat. Miehenä voin sanoa että tiukat ja lyhyet shortsit sopivat naisille, me miehet ja naiset yhdessä katsomme niitä naisten päällä mielummin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat