Leirintäalueet kaipaisivat uutta tuulahdusta!

Vierailija

Olisipa vain mukavaa, jos leirintäalueella voisi tehdä mitä vain.

Mitä jos grillimestari opastaisi grillaamisessa tai oma hovikuvaaja taltioisi loman kohokohdat, vaikkapa teltan oviaukolta, silti häiritsemättä ja kenenkään puuttumatta kuvasta. 

Hyttysiä olisi yhtä paljon kuin hotellien aulassa, koska alue olisi verkotettu mosquito- verkoilla. 
Tunkkaisten hohtokeilausten sijaan, voisikin keilata raikkaassa ulkoilmassa ulkoradalla ja perinteinen minigolf olisikin lautapelejä joiden päähenkilöinä voisi itse olla.

Afrikan tähteäkin voisi pelata leirintäalueen ympäristössä geokätköilyn tapaan ympäri vuoden. Saisiko se toimimaan ja innostumaan yhdessä olosta?

Mihin kaikkeen leirintäalueilla olisikaan mahdollisuus tarttua, rajana vain mielikuvitus. 
Kannaisiko leirintäalueiden lähteä visioimaan toimintaansa käyttäjäläheisemmäksi?
Mikä lisäisi viihtyvyyttä ja houkuttelisi sinut paikalle?

Minä ainakin jo odotan tulevaa kesää ja rentoa yhdessä oloa.

Kommentit (5)

Vierailija

Valitettavasti  moni leirintäalue on  nuutunut  ja kuluneen oloinen.  Nuorisolle ei mitään kisailu tai pelivälineitä.  Ei yksi lentopalloverkko  paljoa piristä.  Toki joissakin on ilmakivääriammuntaa. Tikkataulut, kiipeilyseinät, esterata, polkupyörävuokraamo, vesigoottereita  ja kioskin seinässä latauspiste eli sähköä eri tarpeisiin  ja kenties netti  avoinna.

Vierailija

Asuntoautossa on tietty  jonkinlainen keittiö, mutta olisi upeeta jos leirintäalueella olisi  rannan läheisyydessä  väljä kokkauspaikka.  Hella, uuni, migro.  Pesualtaat  ja  työkaluja.

Kahvittelupaikka missä voisi aterioida katoksen alla tai terassilla.

Olis paljon miellyttävämpää  sillai  ettei tarvitsisi siellä  vaunussa säheltää.

Vierailija

Nykyisin yrittäjien vastuulla on asiakkaat ja niitä valitettavasti on moneen lähtöön. Pelkästään veneen vuokraaminen on kaksipiippuinen juttu. Turvaliivit päälle, mutta pysyykö ne. Moottoria ei saa käyttää, kiskokoot airoilla.  Kiva maja yöpymiseen on mökki 4 metrin korkeudella  puiden  oksistossa. Mutta kuka vastaa jos vallattomat nuoret vetää  väkeviä ja tippuu alas.  Kaikki ei myöskään hallitse köysitikkaita. Jopa nuotiota varten on putsattava  pari aaria palavasta  ja silti pidettävä vesiletku valmiina.  Eli vaikeeksi on tehty.

Vierailija

Suomen kesä on moni-ilmeinen. Onneksi järvet lämpenee uintikuntoon. Mutta mitäs kun elohopea  lipsahtaa alle kymmenen lämpöasteen. Nuorisolla ei mitään paikkaa että pääsis lämpöiseen, hanpaat kalisten kasvot kelmeinä pitää vaatteet vaihtaa. Eikö edes pukukoppia voisi  himpun lämmittää, vaikkapa kuivauskaapilla minne saisi  uima-asut kuivahtamaan.

Vierailija

Laitteet  riippuu käyttäjistä. Ulkolaisilla  on porukkaa enempi niin löytyy myös  pelejä ja  isompia vesileluja  niinkuin  ilmapallo rengailla poljettava vesimönkijä.  Tai kelluvat sukset  ettei muutakuin hiihtämään. 

Suomen kesä on lyhyt.  Ihmisiä liikkuu joitakin satunnaisia. Ei ole tuottoisaa sijoittaa rahaa moiseen toimintaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat