Kommentit (3)

Vierailija

mua jotenkin ärsyttää nämä "päätin vaan että nyt käyn lenkillä viisi kertaa viikossa, en syö enää ikinä mitään herkkuja ja tiukkaa ei ole koskaan tehnyt. tämä on nyt uusi elämäntapani.

Paras on mielestäni ollut joku fit/sporttilehti jonka kannessa komeili teksti "-65kg Ei tehnyt kertaakaan tiukkaa" En lukenut juttua koska koko lause ärsytti, miksi ihmisellä on 65kg ylipainoa jos sen tiputtaminen on ollut helppo? Koska on hauska olla läski? :)

Mistä hemmetistä ihmiset yhtäkkiä kaivaa sitä selkärankaa? Minäkin päätän harva se päivä, että nyt loppu! Kuukauden päästä löydän itseni kuitenkin sohvalta, karkkipussi kädessä. Joo tiedän, että pitää haluta muutosta ja pitää tehdä töitä ja että se ei tule olemaan helppoa. Mutta jos minulta löytyisi sitä kuuluisaa selkärankaa niin enhän minä olisi ylipäänsä päästänyt itseäni ylipainoiseksi. Ja uskokaa pois, kyllä minäkin haluan olla normaalipainoinen ja hyvässä kunnossa.

Kaikkea hyvää Reetalle mutta voisiko media joskus kirjoittaa myös meistä jotka oikeesti kamppailevat elämänmuutoksen kanssa. Meistä jotka ihan oikeasti haluavat laihtua mutta ei löydä oikeat työkalut siihen. Tai ei saa tarvittavaa tukea. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat