Kommentit (5)

Vierailija

Kyllähän noista tempuista on hyötyä jos haluaa näperrellä, mutta elämänjuonteet kuuluvat minusta vahvasti ikääntyvän naisen kasvoihin eikä historiaa kannata vääristellä, vaikka se kuuluisikin oikeutena ruusujen sodan voittajien keinovalikoimiin.

Näin miehenä voin todeta, että huomioin ensimmäisenä kirkkaat älykkäät silmät, iloisen ilmeen, ihmettelin miten kaulanseutu on noin rypyttömän pehmeän näköinen kasvoihin verrattunua ja harmittelin mielessäni kun rinnat eivät näkyneet kunnolla. Nuo pienet kikat aukesivat vasta lukemalla, enkä välttämättä ole edes samaa mieltä.

Vierailija

Auttaisi paljon, jos kuvattaessa näkisi samalla sen, mitä kuvaaja kuvaa. Selfien ideana on mahdollisuus hakea juuri se ilme ja asento, jonka kuvaan haluaa. Se ei vain onnistu silloin, kun joku toinen on kuvaamassa.

Kammottavinta on, kun ammattikuvaaja saa aikaan passikuvan, joka tekisi mieli repiä välittömästi. Mutta eipä siihen liikkeeseen sitten tarvitse toista kertaa mennä.

Vinkki vinkki

Kuvan mallilla on syvät juonteet otsalla, vetääkö hän kulmia ylöspäin? Jos, niin kannattaisi kokeilla vähän rennompaa ilmettä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat