Kommentit (9)

Vierailija

Onko oikeasti syytä repostella tätä mennyttä Niasten Lehtien sivuilla. Jos se auttaa kipukynnyksen yli, niin sitten suotavaa. Mutta eihän SInun tarvitse selittää koko maailmalle nykyistä suhdettasi. Hyväksy se itse.

Vierailija

Se on valitettavasti niin että ihminen etsii sita samaa tuttua..alkoholistin puoliso vaihtaa uuteen alkoholistiin..ja Jennykin vaistosi heti Ollissa tuttua epävakautta. Vanha sanonta ettei se vaihtamalla parane pätee koska ihmiset vaihtaa samaan.

Vierailija

no niin ja nyt sitten vaan katsomaan mitä tänään IltaSanomissa kirjoitetaan.....loistava isäpuoli jo kertaalleen jätetylle pikkupojalla tämä Olli.. Sanattomaksi vetää näiden naisten valinnat. Ja se että siitä kirjoitetaan artikkeli missä saa ylpeillä sillä että äitiydestä huolimatta tieten tahtoen valitsee tämän kaltaisia agressiivisia miehiä puolisokseen?!

Vierailija

Yritän kovasti olla tuomisematta ja sitten se pakollinen 'mutta....' Jättää 2-vuotiaan pienokaisen taakseen ja ylläpitää "lämmintä suhdetta" vuosikaudet skypen avulla. Pahaa tekee. Ja sitten kuvateksteissä sanotaan, että lapsi asuu osin äidillään ja osin isällään: eli käy kylässä äidillään viikonloppuisin. Mielenkiintoisempaa olisi lukea lapsen isän ja mahdollisen "todellisen" äidin haastattelu asiasta. Ja nyt pyydän anteeksi, en haluaisi ajatella ilkeästi.

Tuohon Olli Saarela-puoleen en edes viitsi ottaa kantaa, se on nähty jo vuosikaudet mihin naiset hänen kanssaan päätyvät. Ja aina tulee uusi hyväuskoinen neitonen.

Vierailija

mutta ku tykkää pahoista pojista niin sitte tykkää :D ja saattaahan tosta lisäjulkisuudesta saada vaikka jonku työkeikanki...

Vierailija

miten sairaita nuo kaksi oikeasti ovat?  julkaisevat jatkuvasti perättömiä tiedotteita tulevista elokuvista joita ei koskaan tehdä. Ollin "tuotantoyhtiön" sivuilla on lukuisia tulossa olevien elokuvien mainoksia, joita ei ole edes aloitettu tekemään.  Kunpa nyt kumpikin ymmärtäisivät hakeutua hoitoon ja keskittyisivät itsensä parantamiseen sen sijaan että käyttävät elämäänsä satumaailmassa elämiseen. olli teki aikoinaan hyviä elokuvia, säälittävää että mielenterveys ja päideongelmat pilasivat hyvän ohjaajan

Jenny Rostain

Tiedoksi sinulle, että elokuvan tekeminen on pitkä prosessi ja rahoituksen kasaaminen iso urakka. Se ei tapahdu hetkessä ja tiedotteita annetaan jokaisessa vaiheessa tuotantoprosessien edetessä. TIedotteiden perättömyys tuskin palvelee ketään. EI kukaan pelkän hedonistisen julkisuuden vuoksi tiedottele asioistaan näissä piireissä. Julkisuudessa elävät tietävät julkisuuden olevan jotain, joka on pakollinen osa työtä, ei se ole ruusuilla tanssimista, eikä sitä turhaan haluta lisää missään olosuhteissa. Työasioista tiedotetaan silloin kun jutut pyörähtävät eteenpäin. Mannerheim on hyvä esimerkki projektien pituudesta- ja joskus hyvä yrityskin päättyy pettymykseen.

Alkoholismi on kieltämättä "säälittävä"sairaus, varsinkin silloin kuin juo. Olen sairastanut sitä vuosia ennen raitistumistani, josta on nyt 3 vuotta. Ohjaajana Ollia ei ole pilannut mikään. Ollin lahjakkuss ja taidot eivät ole kadonneet minnekään. Sairastelu on estänyt sen hetkisen työnteon, kuten muidenkin, jotka ovat toiumassa. Aika näyttää millaisia tulevat työt ovat ja miten kukin niihin katsojana suhtautuu. Kommentoi sitten uudelleen ja katsotaan, oletko kenties muuttanut mieltäsi Ollin ohjaajan kykyjen suhteen. Ehkä laitan sinulle liput ensi-iltaankin...Kaikki me olemme prosessissa. Ja oppiminen ja kehitys ei lopu milloinkaan. Parasta sairaudessa kuitenkin on, että siitä saa ja voi parantua.

-Jenny

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat