Kommentit (6)

Vierailija
Vierailija

Piti oikein tulla lukemaan, että kuka tuommoinen Henri on, mutta eihän se siltikään selvinnyt, joku köksä kuitenkin.

Et kyllä ole kartalla jos et  Alenia tiedä.. et ehkä myöskään luokan priimus jos et tuosta jutusta saanut kiinne kuka hän on..ei köksä vaan kokki?

Vierailija

Aika huonoa palvelua, jos sanotaan vain että ei ole vapaata ja painukaa ulos. Itseään kunnioittavalla ravintolalla on "odotustila" jonne voi tarvittaessa tarjoilla aperitiivin jos asiakas haluaa hetken odotella pöydän vapautumista.

Vierailija

Mitäs teet, jos ei ole tulossa vapaita pöytiä? Koko ilta on varattu. Pitääkö meidän Saulia istuttaa koko ilta "odotustilasssa"?

Vierailija

Tämä koko juttu on suurta mainosta ja sinänsä tehty tai sovittu ceissi, että saadaan ravintolalle asiakkaita.  Jättäkää paikka käymättä kun niitä ruokapaikkoja sentäs löytyy. Tämä tyyli mainostaa antaa paikasta pinnallisen ja ylimielisen kuvan. Kiitos!

Ode1974
Seuraa 
Liittynyt14.2.2014

Olkoon vaikka Suomen Tasavallan Presidentti, mutta jokainen henkilö, joka on siviilissä vapaa-ajalla tittelistään huolimatta, on silloin tavallinen talliainen. Eli silloin voi kävellä ja etsiä seuraavan ravintolan tai karautta taksilla ihan omalla rahalla syömään vaikka Jennin tekemää iltakaurapuuroa. Että näin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat