Kommentit (3)

Vierailija

Euroopassakin on monia loistavia kaupunkikohteita, niiden suomalaisten kestosuosikkien Tukholman ja Tallinnan lisäksi. Romantiikannälkäsille sopii Pariisi, nähtävyyksien nimeen vannoville Lontoo, oluen ystäville Dublin, historiaa kaipaaville Praha (jossa toki olutkin virtaa), kanavia ja tulppaaneita kaipaaville Amsterdam, rantaloman ja nähtävyydet yhdistävä Ateena jne. Kaikki riippuu matkustajan toiveista ja vaatimuksista.

 

Eri kaupunkikohteita voi verrata toisiinsa  kaikkea muuta kuin kuivasti kirjoitetulla sivustolla:

http://kaupunkilomalle.com/

Vierailija

Kööpenhaminassa on paljon muutakin tekemistä. Tivoli on toki mukava vierailukohde - etenkin pimeinä syysiltoina, kun alueen valot pääsevät oikeuksiinsa. Mutta Churchill-puistosta en ihan hirveästi kiksejä saanut. Pieni Merenneito on suoraan sanottuna tylsää nähtävää. Ympärillä aina tuhottomasti turisteja ja hyvää kuvaushetkeä saa odottaa pitkään.

Omia suosikkejani ovat yksinkertaisesti Nyhavnin alueella kahvittelu ja paikallisissa olutravintoloissa istuminen. Olut on siedettävän hintaista, joskaan ei halpaa. Valikoima on todella laaja - tanskalaiset ymmärtävät laatuoluiden päälle.

Myös eläintarha on etenkin keväällä ja syksyllä arkipäivinä todella mukava vierailukohde, kun turisteja on vähän ja eläimiä pääsee katsomaan suhteellisen rauhassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat