Kommentit (4)

Vierailija

No tietysti Mira on käynyt vaa'alla, mutta jos tuloksia ei kovan uhon jälkeen olekaan niin ei kai niistä ole kiva raportoida.

Mutta ei siinä mitään! Ehkä tästä projektista tuleekin Miralle arvojen muokkausprojekti. Pyöreä nainen voi ihan oikeasti olla tosi kiva, menestyvä ja kurinalainenkin. 

T. sporttinen, pullea nainen

Vierailija

Itse olen onneksi saaut treenata vaivoitta ja tulosta tulee joka  viikko.

Mira varmasti osaa liikkua oikein, mutta moni joka ihmettelee miksei tulosta synny vaikka laukkaa salilla monet kerrat viikossa, voisi pysähtyä miettiä että tuleeko siellä salilla koskaan hiki. Meneekö istuksimiseen enemmän aikaa kuin treeniin? Ja teenkö pieniä liikkeitä eristävillä piperryslaitteilla vaiko kunnon treeniä ja isoja lihasmassoja aktivoiden:) MInusta on tosi kurjaa, että maksaa turhaan kalliita salimaksuja ja ei opi koskaan ottamaan hyötyä irti siitä rahasta.

Vierailija

Miran kuva oli hiljattain Me Naiset lehdessä, jostain tapahtumasta otettu kuva. Mira näytti kuvassa hoikentuneen ja oli hyvännäköinen, vai oliko kaikki vain mustan asun hoikentavaa vaikutusta?

Vierailija

Joillekin sopii sellainen, ettei laukkaa vaa'alla jatkuvasti. Itselläni paino vaihtelee, käy välillä ylempänä ja sitten taas laskee, virallisesti punnitsen itseni kerran viikossa ja suunta on onneksi alaspäin. Painoni saattaa käydä virallisten punnitusten välillä tilapäisesti 1-2 kg ylempänä vaikka en oikeasti ole lihonut, en tiedä mistä tuo johtuu. Olisiko syynä runsas vedenjuonti tms. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat