Kommentit (6)

Vierailija

Olipa naiivi kommentti Olgalta. Elokuvahan kertoo siitä, miten kokoomuslaiset saavat myytyä vaikka Pihan sanoin "kuusi vuotta peetä jauhaneen" papan meille "työväenpuolueen presidenttinä". Tajuttoman älykkäitä tyyppejä.

Vierailija

Missään vaiheessa en ole uskonut, että vika olisi Temosessa. Kokoomuslaisten käyttäytyminen tässsä on nyt aika outoa, mikä ei sinänsä kyllä yllätä mutta on heidän puolestaan surullista.

Ja sitäpaitsi, kunnon vaimo seisoo miehensä tukena. Vaikka sitten julkisesti.

Vierailija

Liekkö sitten suomalainen koululaitos onnistunut tuhoamaan ihmisiltä tasokkaan loogisen päättelyn, vai onko se todellakin niin harvinainen kyky?

Valtaosa kohuista yms. maailman asioista on aika suurella varmuudella pääteltävissä, kunhan vain jaksaa hieman nähdä vaivaa ja osata erottaa tunteet ja ennakkomielipiteet pois yhtälöstä.

Kokoomus eritoten, mutta tietty myös muut puolueet, ovat täynnä sisäpiiriläisiä ja olevat tekemisissä pääasiassa vain sisäpiiriläisten kanssa. Tällöin yleensä yksi soitto riittää saamaan mitä portailla korkeammalla istuva haluaa. Toisaalta se, jota asiat eniten harmittavat luultavasti ulkoistaa itsensä jeesukseksi ja pistää alemman tason lakeijat riitelemään, jotka tottelevat kiltisti.

On selvää, että Temonen ei ole rikkonut mitään sopimuksia, eikä melko varmasti ole sopinut mitään suullisia sopimuksia. Kokoomukselle tuli yllätyksenä, että jollain on pokkaa olla tottelematta heidän tahtoaan. Kokoomuksen puoluesihteeri on tässä se, jonka ahteri on pistetty tuleen, tosiasiassa ne joita asia korpeaa istuvat korkeammalla.

Media on pääsääntöisesti pelkkää teatteria, kuten politiikkakin. Halla-Aho lienee ensimmäinen oikeasti ei sisäpiiriin kuuluva johtava poliitikko, ja tästä syystä media on täysin naurettavasti, mutta tehokkaasti, onnistunut tuhoamaan miehen, ja kesällä koko puolueen, kun siitä tuli todellinen uhka piilotetulle valtakoneistolle.

Rehellinen periaatteen mies on eliitin vihollinen, ennemmin tai myöhemmin. Hallinta perustuu aina kusetukseen, ja siihen, että massat pidetään harhaisissa pilvilinnoissa uskomassa valheelliseen todellisuuteen.

Temoselle nostan hattua ja toivon parasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat