Kommentit (7)

Vierailija

Juuri näin, sellainen ihminen ei ole ystävä joka tulee kateelliseksi toisen laihtumisesta, ilosta tms kun kiloja on kertynyt ja jää aina "seinäruusuksi" on vain muiden esiliinana, itsetunnon pönkittäjänä mukana viettämässä iltaa, tämän olen itse kokenut, kateellisuus näkyy siinä yhdessä tai useammassa vaikka hän kuin peittelisi, tuntui ettei nainen kestä et yhtäkkiä sillä entisellä tukevalla kaverilla onkin vientiä ja muutenkin itsevarmempi, säteilevämpi, helpompi olla.Mutta hyvä, siinä erottuu ne jotka oikeasti välittävät, olet minkä kokoinen, näköinen hyvänsä, sydämen sivistys, aito välittäminen on se juttu, harvinaisempaa laatua.

Vierailija

Tuttua tarinaa. Itselläni suunnilleen samassa iässä kävi aivan samoin. Lenkille ja liikuntaseuraa ei enää löytynyt, kaverit eivät enää tahtoneet "tukea" painon kanssa kamppailua, kun lenkillä ei enää saanut peilata itseään tukevasta kaverista vaan vierellä kulki timmi ja sporttinen ihminen, jota vasten ei kestänyt peilata itseään. Muutenkin mustasukkaisuus huomiosta tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, se oli niin kitkerää ja katkeraa, että ystävyys tuli todella punnittua ja itku tuli. En tahtonut uskoa sitä mitä kavereissani näin. Mutta sellaiset ihmiset, joita en ennen ajatellut ystävinä tai ystävällisinä itseäni kohtaan, paljastuivatkin kannustaviksi ja onnestani iloitseviksi. Neuvoisin rohkeasti vaihtamaan ystäviä, jos entiset kaverit eivät suo sinulle hyvää elämässä.

Ja onnea painonpudotukseen -varsinkin painon pitäminen saavutetussa pisteessä ne ensimmäiset vuodet on todella hankalaa ja tärkeää. Tsemppiä.

Vierailija

Hieno saavutus ja tsemppiä jatkoon! Mitä sitä kadehtimaan muita, voihan kukin tarttua itse toimeen ja pudottaa omaa painoaan. 

Muita tsemppaamalla on itsekin onnellisempi:)

Vierailija
Vierailija

Naiset.

Olisi huvittava ajatus että mies laihtuisi / saisi duunattua kroppansa kuntoon ja toiset miehet olisivat sille kateellisia eivätkä olisi enää kavereita.

Vierailija

Voihan se kateutta olla, jos kaverit painivat myös paino-ongelmien kanssa ja yksi onnistuu. Mutta kukaan valmiiksi hoikkakaan ei jaksa laihduttaneen painonpudotussaavutushehkutusta kuunnella, mitä mediassakin on esillä aivan liikaa. Odotan milloin koko elämänsä normaalipainoisina/hoikkina pysyneitä aletaan pitämään sankareina.

Vierailija

Todella hieno saavutus ja mielenkiintoinen tarina. Naiset ovat valitettavasti usein susia toisiaan kohtaan... mutta tosi ystävä on tukena ja vierellä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Tsemppiä viimeisten kilojen pudottamiseen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat