Kommentit (9)

Vierailija

Missä on osakkeet? Kaikkien krääsätavaroiden arvo on pyöreä nolla hetken päästä, mutta jos ei 30-kymppisellä ole osakesalkkua, niin silloin ei ole tulevaisuutta!

Vierailija

Oon ajatellu että MeNaiset on lehti joka ajaa ensisijaisesti naisten hyvinvointia, mutta tässä artikkelissa ja sen viestissä on menty pahasti metsään. Niinku aikasempi kommentoija jo sano, niin mitään ei ole pakko omistaa ja mitä vähemmän on sellainen tunne että tarvii jotain tavaroita ollakseen onnellinen niin sitä parempi. 

Vierailija

MeNaiset, tuntekaa lukijanne, alkääkä aina huolimattomasti kääntele näitä juttuja ulkomaisilta nettisivustoita. Lukijoiden aliarvioimista. Ei näitä muotilehtien juttuja kukaan muodin himoharrastaja tai ammattilainenkaan ota tosissaan.

Vierailija

Tämähän on provokaatio. Naisella "täytyy olla" sitä ja tätä, laadukas valkoinen kauluspaita, bikertakki ja milloin mitäkin. Eiköhän jokainen fiksu 30-kymppinen tajua hankkia niitä vaatteita (ja tavaroita), joita tarvitsee ja joissa viihtyy. Ei tarvitse hankkia pilkkihaalaria tai pikkumustaa, jos ei ole käyttöä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat