Miehen pituus vaikuttaa sperman arvostukseen

Vierailija

Mitä pidempi mies, niin sitä halutumpaa sperma on naisten keskuudessa. Naiset eivät yleisesti halua saada lyhyitä ja pieniä lapsia itselleen, vaan miespuolisten lasten tulee olla ehdottomasti pitkiä ja kookkaita. Moniin spermapankkeihin on laitettu pituusraja, jotta lyhyet miehet eivät pääse luovuttamaan spermaansa, koska naiset eivät halua pienikokoisia jälkeläisiä. Yläpituusrajaa ei tunnu spermapankeissa olevan ja mitä pidempi mies, niin sitä parempi.

 

Lyhyet miehet pääsevät viimeisinä seurustelusuhteeseen ja on myös monia lyhyitä miehiä, joita ei kelpuuteta koksaan parisuhteeseen. Pitkää miestä pidetään jonkinlaisena puolijumalana naisten keskuudessa vaikka miehellä ei olisi muuta hyvettä, kuin pituus. Lyhyen miehen pitää olla 1000 kertaa parempi, jotta lyhyttä miestä voisi edes harkita kumppaniksi.

Naisilla on myös fetismejä kuten nahka, ruoskinta, kääpiöt ja jopa uloste voi olla fetissi jollekin naiselle, mutta kenelläkään ei ole lyhyttä miestä fetissin kohteena. Miehen pituus on naiselle todella kova haaste ja lyhyttä miestä ei edes pidetä miehenä ja yleensä vain poikana tai smurffina. Kuka nyt haluaa saada lapsia smurfin kanssa tai edes harrastaa seksiä.

Muutamia mielenkiintoisia dokumentteja aiheesta:

Short and Male
http://vimeo.com/6780321

Short
http://www.youtube.com/watch?v=fUnltHzJ790

Why you should give the short bald guys a chance
http://www.youtube.com/watch?v=O6Iv-ilZvoE

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Ettet vain itse ole lyhyt mies, jolle pituus tuntuu olevan arka asia? Melkoisia yleistyksiä tuo tekstisi oli täynnä, ja kaltaistani pitkäksi lukeutuvaa (191 cm) miestä vituttaa kuunnella perusteetonta ruikuttamista.

 

Jos asenteesi naisia kohtaan on tuo, kenties on äärimmäisen selvää miksi olet jäänyt ilman huomiota. Naisia ei viehätä lyhyt mies, joka itkee omasta pituudestaan (tai lähinnä sen pituuden puutteesta). Monelle naiselle pitkä mies on turvallinen kumppani, mutta minkään sortin oletusarvoinen vaatimus se ei ole.

 

Itsellenikään esim. naisen paino ei ole mikään karsiva tekijä, vaan LUONNE. Kaikki naiset eivät ole pinnallisia lehmiä. Onneksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat