Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Tässä lähdetään hakemaan ruotsalaista sosiaalidemokratiaa, kuinka kaiken pitää mennä tasan. Lisäksi on turha on valittaa, jos ei pysty Tarjan saappaisiin, varmasti on kerrottu kuinka fanit saattavat käyttäytyä. Vielä olis pitäny vieläkin enempi kuin viidesosa? Ei ole muiden vika, jos ei osaa hoitaa taloutta.

Onneksi nyt on loistava solisti ja fanit tykkäävät.

Vierailija
Vierailija

Koville tuntuu ottavan vieläkin, kun jaksaa itkeä. Onneksi Nightwish on nyt saanut ansaitsemansa taidokkaan laulajan.

Kyllä joo, uuden orjatyöläisen joka tekee kaiken omilla rahoillaan ja kaikenlisäksi tappiolla. Kuka täysjärkinen tuohon bändiin enään haluaa?

 

Vierailija

En ala asiaa sen kummemmin kommentoimaan mutta mitä Yhdysvaltain kiertueisiin ja Yhdysvaltain "valloitukseen" tulee niin Nightwishillä oli sen kanssa ongelmia jo Tarjan aikana johtuen Tarjan ja hänen manageri-aviomiehensä sooloilusta. Voisin olettaa että tässä ollaan nyt nähty se tilanne että ellei Yhdysvaltain kiertue nytkään mene nappiin niin koko homman voi sillä suunnalla unohtaa jatkossakin. Kovia päätöksiä on varmasti jouduttu tien päällä tekemään kovan stressin ja kiireen alla.

Vierailija

Anette jatkaa Tarjan viitoittamaa tietä jossa alkavaa soolouraa markkinoidaan uhriuden kautta. Tiettyyn pisteeseen saakka se toimii, aina löytyy näitä tampioita jotka uskovat universaaliin naisen uhriuteen, mutta siihen se sitten jääkin koska lahjakkuus ei riitä pidemmälle päinvastoin kuin Tarjan kohdalla. Surullisia nämä tapaukset jossa  korkeanpaikankammoinen hakee pilvenpiirtäjän ikkunanpesijäksi.

Vierailija

Ikäviä nämä tapaukset joissa korkeanpaikankammoinen hakee pilvenpiirtäjän ikkunanpesijäksi ja kun homma ei toimi niin itketään, valitetaan ja haukutaan muita.

Vierailija

Anette keksi hienon tavan promotoida soololevyään. Ja kyllä kun Anette sanoo samat asiat kuin Tarja, niin täytyyhän sen olla totta! (huokaus)

 

Aikamoista ihmisten älykkyyden aliarviointia tämä vuodatus. Asiat eivät edelleenkään ole mustavalkoisia. Tätä passiivis-agressiivista vihjailua on Aneten toimesta jatkunut erosta lähtien, eikä loppua näy.

Vierailija
Vierailija

Persereikiä nuo jätkät !

 

Kyllä tässä on ihan vain Anetten näkemys. Jos katsoo dokumentteja ja muita haastatteluja missä on käyty asiaa läpi, niin todellisuudessahan Anette oli kuin kivi, jota piti raahata kaikkialle. Anette ei jaksanut keikkailla paljoa, mutta sehän oli suuri osa sitä bändiä, että kierrettiin maailmaa.

Anette myöhästyi äänityksistä Imaginaerum levyllä, koska hänen piti Marcon kanssa yhdessä äänittää se, mutta hänen omassa elämässään tapahtui kaikkea mikä sai sitten sen lopputuloksen, että Marco äänitti yksin ja kun biisit olivat jo valmiita niin Anette kävi yksin äänittämässä omat osionsa. 

 

Anette on aina ollut perässä roikkuja, hän on ollut bändille erittäin mukava seuralainen, mutta loppua kohden Tuomakselle ja muulle bändille rupesi tulemaan sitä tuntemusta, että ei vaan enää jaksa sitä, että aatteet menevät eri suuntiin.

 

Vierailija

Itekki sitä mieltä et taitaa Olzon vaa kalastella sääliä ja julkisuutta tällä tavalla,
hyvähä se nyt jälkikäteen on avata vanhoja haavoja ja kertoa satuja

Vierailija

Tuomas ja Anette eivät yksinkertaisesti nähneet asioita samalla tavalla, taustalla oli muhinut ristiriitoja jo pitkään ja tuo raskausilmoitus ja julkinen pillitys tuuraajien käytöstä tällä yhdellä keikalla oli sitten viimeinen pisara. Ei tässä kannata muista bändiläisistä pahiksia leipoa. Elämä on.

THK
Seuraa 
Liittynyt19.12.2013

"Olin ehdottanut, että peruisimme keikkoja, kunnes paranen, mutta pojat eivät suostuneet neuvottelemaan asiasta. Olin vielä toipilaana, kun hollantilainen laulajaFloor Jansen lennätettiin tilalleni."

Ei kai noiden poikien tarvinnu kummosia ennustajia olla tajutakseen, että koko kiertueen kohtalo on vaakalaudalla kun solisti on ilmoittanut olevansa raskaana. Kiertuestressi on tarpeeksi raskas kokemus ilman "siunattua tilaakin", joten tuskin tuossa tilanteessa enää oli paljon muuta tehtävissä kuin päättää, otetaanko sijainen remmiin saman tien ja yritetään pelastaa maailmankiertue, vai eletäänkö jatkuvassa epävarmuudessa että pystytäänkö tämän illan keikkaa hoitamaan vai ei. Tuon laajuisia kiertueita vetävän bändin jäseneltä vaaditaan tietyssä määrin melkoista itsekuria, ja sen yksi osa on sellainen suunnitelmallisuus, että ei kesken kiertueen hankkiudu raskaaksi. Se on kyllä nykypäivänä aika helposti vältettävissä....

Vierailija
Vierailija
Vierailija

Koville tuntuu ottavan vieläkin, kun jaksaa itkeä. Onneksi Nightwish on nyt saanut ansaitsemansa taidokkaan laulajan.

Kyllä joo, uuden orjatyöläisen joka tekee kaiken omilla rahoillaan ja kaikenlisäksi tappiolla. Kuka täysjärkinen tuohon bändiin enään haluaa?

 

Eräs vaikuttavimmista ja parhaimmista naispuolsista metallilaulajista tällä hetekellä. Joka tajuaa kokeneena mihin on ryhtymässä ja mitä tarkoittaa olla ammattilaulaja rock-bändissä. Eikä asujaan kännykkäkameralla kuvaava perheenäiti. Taiteilijan elämä vaatii paljon, vaikka antaa myös paljon.

 

Vierailija

Tottakai Tuomas ja muut saavat enemmän palkkaa koska Tuomas ne biisit kirjoittaa. 

Ja kun Anetesta tuli laulaja niin keikoilla huudettiin tarjaa. Nyt kun Floorista tuli laulaja niin keikoilla huudetaan Flooria! Asia on pihvi Floor on oikea laulaja Nightwishille

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat