Kommentit (3)

Vierailija

Kuulostaapa tutulta :D!  Voi näitä miesparkoja, jotka aloittavat uuden 'parisuhteen' jo ennen kuin ovat edellisen päättäneet. Eräällä miehellä: treffipalstat varmuuden vuoksi jo käyttöön, kun alkaa vähänkin tavallinen perusarki kyllästyttämään. On sitten kateltuna valmiiksi uusi kohde. Ja eikun rallatellen uuteen 'parisuhteeseen' :). Unohdetaan siinä sitten mainita vuosien varrelta yksi kihlaus ja 'parisuhde', leskimiehenä vaan maailmalle.... vanhoilla jutuilla (toivottavasti ei vie entisiä matkavatkaimia uuteen kohteeseen, pihi kun on !) uuteen suhteeseen :D!

Rrrrrakastuminen on niiiiin ihanaa joka ainoa kerta... -tässä parhaassa parisuhteessa- kaikki on kohdallaan :). Kunnes koittaa se tavallinen arki    HIP!  Onnea vaan  *<:)

Onkohan kyse jostakin perusturvattomuudesta?  Alakulon poistoa?

Osaisivat edes pitää päänsä kiinni, miksi mennä heti facebookkiin huutelemaan: olen parisuhteessa, kun edellinen 'parisuhde' ei ole vielä kunnolla päässyt edes päättymään? Nauraahan tuommosille jo naapurin nauriitkin!!!

Pitäisivät nyt edes vähän 'sinkkuaikaa' ja hauskaa, jos osaavat...

Vierailija

Tuolla toisaalla niemistä kehuttiin niin kovin mukavaksi... tiedän nämä mukavat tyypit...

Nämä ns. hienot ja mukavat miehet voivat olla kotioloissa hyvinkin pänkkejä, sairaan saitoja umpiluupäitä, pienestä hermostuvia ja kohdella naista epäkunnioitavasti, katsella nenänvartta pitkin ja määräillä turhanpäiväisillä asioilla. Voihan olla myös, että mies elää naisen siivellä, niin kauan kun raha virtaa, mies on tyytyväinen. Tämmöset 'mukavat' miehet luulevat loppujen lopuksi itsestään liikoja, tavallisia tekemisä pitäisi jeesustella ja kiitellä... ja he laittavat itsensä kiertoon heti edellisen suhteen päätyttyä, ellei jo uusi ole katseltu suhteen loppumetreillä jo valmiiksi (usein ON). Näitä mukavia miehiä on syytä herätellä todellisuutteen ruususen unestaan suorin sanoin :) . Sitten ne itkevät, että heitä häiritään ja hämmennetään....kun vain todetaan tosiasioita. 

 Ja nämä 'mukavat' miehet kyllä osaavat syyllistää sen entisen naisen ihan mennen tullen, vaikka omassa pussissa jauhot eivät puhtaat olisikaan. Siis mikäli nainen sanoo suorat sanat miehen epäkypsästä käyttäytymisestä esim. parisuhteen päättämisestä 'unohtuu' kertoa kasvotusten. Monesti nämä mukavat miehet ovat loppujen lopuksi pienimunaisia pelokkaita emohiirulaisia, jotka esiintyvät uudessa suhteessa menneen suhteen 'uhrina'. Siitäkös hoivavietti uusimmalla valloituksella alkaa hyrisemään; minä olen sinulle parempi kuin kukaan muu :D.

Monikaan ei tiedä mitä se arki muualla niin mukavan miehen kanssa voi olla. Muualla mukava saattaa kotona olla ahdistava möllöttäjä, vallan käyttäjä, laskelmoiva kylmäkalle. Jos kertoo mukavan miehen kotiarkiroolista, kukaan ei usko.

Tämmösten miesten kanssa voi onnistua etä-etäsuhde, missä nähdään harvemmin kuin kerran viikossa  :D  Silloin mukava mies ehkä aina tavatessa jaksaa olla mukava, eikä tavallinen arki karkaa päälle.

 

Onnea vaan teille muka niin mukaville ittenne kierrättäjille :D.

Vierailija

Mies joka oikeasti on mies osaa olla eron jälkeen itsekseen. Kyllä julkkismiehet paljastuvat aika "äidinpojiksi" kun heti ottaa eron jälkeen ensimmäisen vastaan tulevan naisen...

Onkohan nyt niin että tarvitaan "laastaria" , kokkia, siivojaa ja sängyn lämmittäjää, jotta voi

tuntea olevansa vielä ihiminen eli mies? Tonia en kadehdi...mutta vielä vähemmän uutta naista. Vaimo teki selkeästi oikean valinnan erotessaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat