Kommentit (8)

Vierailija

Voi herranjestas mikä lista! Olenko jotenkin vajaa kun mm. julkinen paljastelu, yhden yön jutut, kimppakiva ja kännissä sekstailu ei kiinnosta? Ja tuo vedessä hommailukaan ei taida olla kovin helppoa toteuttaa...?

Ei ihme jos monet ovat jotenkin häiriintyneitä nykyään, kun kaikista henk.kohtaisimpaan asiaan eli seksuaalisuuteen asetetaan niin hirvittäviä paineita! 

Vierailija

ei koskaan kannattaisi harrastaa seksiä tuntemattoman kanssa. tiedä mitä tautei sil on. joo tässä kohta aatellaa et kondomi estää ne. mut ootteko koskaa aatellu et se kumi voi vaikka hajota.. enkä kyl heti menis ulkomaillakaa kenenkää sänkyy. ei se ei johdu siitä että on ulkomaalainen ihminen.

 

t. 2vuotta onnellisesti naimisissa ulkomaalaisen kanssa

Vierailija

Ensimmäiselle vierailijalle, ei tuo vedessä harrastaminen niin kauhean hankalaa ole. Järven tai meren ranta. Vaikkei olisi omaa mökkiä, niin itse olen kokeillut yömyöhään todella rauhallisella rannalla. Tai miksei vaikka  kylpyamme, oma tai vaikka hotellin?

Vierailija

Tuo kohta 45 pitäisi poistaa listasta. Siinä pettää helposti harkintakyky niin monessa asiassa, että seuraukset voivat olla ikäviä. nimimerkillä ei ikinä seksiä humalassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat