Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Kyllä se Sauli on koulussa pakon tullessa (hokkareilla) luistellut mitä tänään aamulla Radio Aallolla sanoi, kunhan vaan aina teki jotain muuta tai livahti pukukoppiin kun oli mahdollista. :D kiitos jutusta, Saulista tykkäänkin juuri sen takia että hän on rehellisesti oma itsensä eikä yritä olla mitään muuta. :)

Vierailija

Sauli on antanut paljon iloa pimeään syksyyn ja on ollut jännittävää seurata hänen kehitystään luistelussa ja myös esiintyjänä kuinka hän on puhjennut kukkaan luistelutaidon parantumisen myötä ! Kiitos <3

Vierailija

Kiitos! Ihana haastis<3 Saulin ja Nean voitto ja finaalin esitykset olivat ihan parhautta!!! Arttu ja Eve myös hyvä kakkonen. Kiitos kiitos kiitos, saadaanhan Saulista vielä lisää jatkossa, pliis...

Vierailija

Kiitos ihanasta jutusta! Saulihan on TV-tähti, juuri tänä syksynä tuli hieno ohjelma Saulin Paras Kaveri. Sauli niin vaatimaton, ettei halua näillä kehuskella. Ja vaikka ehkä naureskellen tuon titteli-asian sanoikin , niin samaa mieltä olen kuin ammattituomari Mika Saarelainen Dancing On Ice-ohjelmassa: Sauli on nyt paitsi taitoluistelija, niin myös artisti. <33 Ihanaa iloisuutta ja lämpöä täynnä <3 

Vierailija

Kiitos haastattelusta ja yhdestä parhaimmista kuvista, mitä Saulista on. Ja niitä on riittänyt, joten kuva on todella hyvä. Oli myös mukava kuulla syksystä, joka on varmaan ollut hyvin erikoinen. Syksyn anti hiipii varmasti mieleen ja toimintaan hitaasti.

Vierailija
Vierailija

jooh. kantsis miettii asioita vähän pidemmällä kuin kuukauden verran eteenpäin. niin aikuiset tekee.

Ei kannata ottaa ihan kirjaimellisesti. Eiköhän moni meistä mieti menemisiään ja tekemisiään kalenterin kanssa lähiviikkoja ajatellen. Tuo ei poista sitä, etteikö asioita voi viritellä valmiiksi pitkällekin. Moni pätkätyöläinen elää juuri noin ja aikansa elettyään saattaa tottuakin siihen.

Vierailija

Sauli voitaisiin valita Suomen positiivisimmaksi ihmiseksi, niin paljon iloa ja hyvää mieltä hän ympärilleen levittää. Kun Saulin blogeja lukee tai hänet näkee tv:ssä, hymy nousee huulille. Joku ihme taika tässä miehessä on. Selvästi näkee, että hän on sinut itsensä kanssa. Silloin on helppo hyväksyä myös toiset sellaisena kuin he ovat. Kultainen Sauli.

Vierailija

Kiitos haastattelusta! Sauli, sinä olet erinomaisen hyvä "sinä". Turvallista matkaa, sitten kun lähdet!

Outoa, että eräitä jurppii toisten elämänasenne ja -tyyli (ja se pitää sitten kaikkien Sauli-juttujen kommenttiosioissa tuoda myös esiin). Löysätkää vähän pipojanne, eläkää ja antakaa toisten elää, niin ehkä teidänkin elämänne tuntuu vähemmän kitkerältä, aikuisenakin! (P.S. Aikuiset eivät käytä yleensä "kantsis" ja "jooh" -sanoja ja aloittavat lauseet isolla kirjaimella.)

Vierailija
Vierailija

jooh. kantsis miettii asioita vähän pidemmällä kuin kuukauden verran eteenpäin. niin aikuiset tekee.

No ainakin Aallon haastattelussa sanoi että ensi vuodelle on töitä tiedossa niin Losissa kuin mahdollisesti Suomessakin, muttei voi vielä puhua niistä. Eli ei ihan kirjaimellisesti kannata ottaa. Nuo mediatyöläiset (Sauli mm. juontaa omaa tv-ohjelmaansa) tekee aika keikkapainotteisesti töitänsä.

Ei kaikilla ole mitään viiden vuoden suunnitelmaa, itselläni ne ei ole koskaan pitäneet paikkaansa kun parempia vaihtoehtoja ja mahdolisuuksia on tarjoutunut niin on oppinut elämään enemmän hetkessä :)

Vierailija

Ja siksihän me sinua rakastamme, että olet juuri sinä, vain sinä, Sauli! Tähänkin saatiin Dancing On Ice tuomarilta ammatti-ihmisen kommentti: Mila kiitti sinua nöyryydestä lajia, katsojia, faneja ja kaikkia kohtaan. Niin totta! Olet rehellinen hurmaava oma itsesi ja se riittää! Riittää pitkälle, tulet sen huomaamaan :) !!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat