Kommentit (6)

Vierailija

Ei kai Tapio Suomisesta tule jotain uutta Matti Nykästä, jonka toilailuista joutuu lukemaan jokaisen lehden mainoksesta ja jutusta viikosta toiseen...

Vierailija

Siis hetkinen. Voiko avoliitosta erota, eihän siinä olla mitenkään liittouduttukaan. Avoliitto ei ole mikään liitto, molemmat ovat "tyhjän päällä" , josta irtautuminen ei vaadi mitään juridisia toimenpiteitä, ei välttämäti edes tuoda lärvilä_ilmoitusta.

Vierailija

Avoliitosta voi erota. Se on liitto, kuten nimestä voit päätellä. Haluatko täsmentää, mitä "tyhjän päällä" mielestäsi tarkoittaa?

Vierailija

TIedoksi kakkoskommentoijalle, että yhdessä asuminen on aika iso yhdistävä tekijä ja avoliitosta eroaminen usein todella kivulias prosessi, jossa omaisuutta jaetaan ja tunteita selvitetään ammattiauttajia myöten.

Sellaista mietin, että onko eroavan parin strategia nykyisin ensin antaa onnellisuutta pursuava parisuhdehaastattelu Me Naisiin ja sitten vasta ilmoittaa eroaikeista?

Vierailija

Tämä oli valitettavasti jotenkin ennalta arvattavissa, Tapio Suomisella menee nyt vähän liian lujaa. Olisi hyvä yrittää rauhoittua ja parannella itseään vielä, ei mesota julkisuudessa vähän väliä.

Vierailija

Viisas nainen kun lähtee heti, eikä odottele vuosia niinkuin minä ja moni muu. Ei se siitä miksikään muutu, sairauden aste vain vaihtelee.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat