Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

ihan kiva että ovat ystäviä eronkin jälkeen mutta olisi ollut kiva saada juttu Saulista ei hänen exästään! Sauli on niin ihana ja valoisa  ihminen ja loisti DOI:ssa että olisi ollut kiva saada juttu hänen kokemuksestaan ohjelmassa!

Vierailija

No olipa juttu. Ette sitten keksineet kysyä muusta kuin Lambertista? Kuvateksti oli mielenkiintoisin osa tätä, olisi ollut kivaa kuulla Saulista itsestään. Mitä hänelle kuuluu ja minkälainen tänä syksy oli kokemuksena? Mitä tekee seuraavaksi? Sen semmoista.

Vierailija

Ihana, sympaattinen Sauli! Ansaittu voitti Dancing On Ice -kisassa :)

Mutta olisiko mitenkään mahdollista edes kerran tehdä juttua vain Saulista? Jätkä on juuri voittanut koko syksyn kestäneen, rankan taitoluistelukilpailun ja ensimmäisenä kysytään ex-poikaystävästä. Sauli on niin paljon enemmän ja me rakastetaan häntä itsensä vuoksi, ei Adamin.

Vierailija

Sauli on ihana ja hänen luisteluaan oli ilo seurata DOI:ssa.

Mutta kuinkahan kauan aiotte kirjoittaa hänen exästään, pariskuntahan erosi jo liki vuosi sitten? Olisi ollut kiva lukea juttu joka keskittyy Sauliin itseensä. Varmaan Adam itsekin olisi voinut antaa haastattelun jos haluatte tehdä häntä koskevan jutun.

Vierailija

Voisiko suomalainen media jo vihdoin unohtaa sen Saulin ex-poikaystävän, josta Sauli erosi melkein vuosi sitten! Tehkää juttu Saulista itsestään ja matkustakaa rapakon taakse haastattelamaan Adamia, jos häestä haluatte kirjoitella.

Vierailija

Ihan oikeesti. Eikö voi tehä juttua Saulista ilman että siihe sotketaan se Adam Lambert... Sauli on mielenkiintoinen ihminen ihan omana itsenään.

Vierailija

Lukisin paljon mieluummin juttuja Saulista itsestään kuin hänen exästään! Sauli on tehnyt kovasti töitä koko syksyn ja saavuttanut DOI-voiton omana itsenään. Olen kiinnostunut Saulista hänen oman persoonansa ja saavutustensa vuoksi, en sen vuoksi kenen kanssa hän on seurustellut.

Vierailija

Tää haasatteluhan on Adamista. Odotin niin juttua Saulista ja hänen luistelusyksystää kun sitä lupailtiin . Mikä pettymys. Vai onko Saulin haastattelu tulossa myöhemmin?

Vierailija

Kiitos Saulijutusta! Teitte kuitenkin hienon jutun Saulista alkuvuodesta. Jotain sellaista toivoisin uudelleen, Saulin ajatuksia luistelun opeista, ystävyydestä Nean kanssa, ilmaisusta ja taiteellisuudesta. Saulin sydän on suuri ja sinne mahtuu myös menneet elämänvaiheet. Olen samaa mieltä kuin muutkin, katsotaan tulevaan tai kelataan lähimenneisyyttä. Sieltä löytyy loistavasti luisteltu DOI ja upea lifestyle-ohjelma vieraineen. Saulissa on valovoimaa ja karismaa itsessään.

Vierailija

Voisiko saada SAULIsta haastattelun, jutun! Ihan hänestä ITSESTÄÄN, tästä DOI-matkasta, hienoista esityksistä. Hyvin toteutetusta tv-sarjasta Saulin Paras Kaveri, siinä oli hienoja vieraita ja upea isäntä. Olisin tosi KIINNOSTUNUT!!!!

ps. toimittaja voi miettiä ja ajatella omia ex-kumppaneitaan jos pitää kaivella, ei kiinnosta!

Vierailija

Komppaan edellisiä kirjoittajia siinä, että Saulista olis kiva saada juttu ilman Adamia. Sen lisäksi olisi kiva saada juttu Adamista erikseen <3

Vierailija

Sauli oli mahtava DOIssa - ihan huippu!

Mutta: Me Naiset on aikanaan tehnyt kummastakin laajat haastattelut, joissa ovat pojat puhuneet omista tekemisistään ja myös toisistaan jonkin verran. Selkeä asiayhteys siis on siihen, miksi tälläinen otsikointi. Kun usea kommentti toistaa samaa niin tulee hieman katkera vaikutelma, vaikka ymmärränkin toki mitä haetaan takaa.

Vierailija

Onnea Sauli ja Nea hyvin ansaitusta voitosta!! DOI:ta seurasin alussa ihan vain Saulin takia mutta tykästyin myös hänen partneriinsa Neaan ja myös Arttu valloitti asenteellaan ja olihan siellä muitakin. Komppaan yllä olevia, voisko jo unohtaa sen Adamin vaikka tietenkin oli hienoa, että hän lähetti kannustusviestn ja ovat edelleen ystäviä, ei onnistu kaikilta, mutta jutun pitäisi keskittyä Sauliin ja ansaittuun voittoon DOI:ssa. NIH!

Vierailija

Miten se nyt tähän juttuun Saulin voitosta liittyy että aiemmin suhteen aikana ovat vähän (Adam muistaakseni paljon enemmän kuin Sauli) puhuneet toisistaan? Jos otsikko olisikin vain se ongelma, mutta eihän itse jutussa ole kun Adamista. Paitsi kuvatekstissä jonka kaltaisia juttuja olisin mielelläni lukenut lisääkin. Kauan erosta pitää kulua että voidaan kirjoittaa Saulista itsestään kun hän saavuttaa jotain? Ymmärrän että Adamin videotervehdys mainitaan ja että siitä kysytään, mutta että se on koko jutun ainoa sisältö?

Ja olen todella iloinen että Saulia haastateltiin, mutta tämmöiselle nimenomaan Saulista kiinnostuneelle tämä juttu ei oikein antanut mitään, ehkä se olikin suunnattu Adamin faneille. Toivoisin että Saulin haastattelussa puhuttaisiin enemmän Saulista eikä vain hänen ex-poikaystävästään.

Eikä kyse ole mistään katkeruudesta, en kyllä Adamia ole mitenkään tarkasti koskaan seurannut ellei Sauli-aiheisten haastattelujen lukemista lasketa, mutta eiköhän ole ihan hyvä tyyppi.

Vierailija

Ihan samaa mieltä kuin aikaisemmat kirjoittajat. Arvostaisin kovasti vähn pitempääkin juttua pelkästään Saulista ja hänen ajatuksistaan. Hän on harvinaisen mielenkiintoinen ihminen. Tuntuisiko teistä itsestännekään kivalta jos aina kyseltäisiin ex-partnerista vaikka olisittekin edelleen ystäviä? Tehkää vielä vaikka paperilehteen juttu Saulista kun hän vielä on haastateltavissa tällä puolella Atlantia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat