Linkkaa blogisi

Vierailija

Eli kaipailisin uusia blogeja luettavakseni ja päädyinkin etsimään niitä sivustoilta joita en ole ennen käyttänyt, sillä haluan tyyliltään uudenlaisia ja toivon että tärppää.

Ja jos kiinnostaa saa siellä minunkin blogissani käydä pyörähtämässä

livewitheve.blogspot.fi

Kommentit (15)

Vierailija

http://saijis.blogspot.fi/

19-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös videoita, päivän asuja, tuotearvosteluja, videoita ja tutoriaaleja :)

Vierailija

http://heyletsgogetlost.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa 22-vuotias tyttö, joka uskaltaa unelmoida ja kotisohvan sijasta istuu paljon mielummin lentokoneissa ja -kentillä kohti tuntemattomia.

Kolmevuotias Hey Let's Go Get Lost on matkablogi, joka kertoo reppureissuista persoonallisella twistillä. Tällä hetkellä majapaikkaani pidän miljoonakaupunki Madridissa, jossa suoritan vaihto-opiskeluvuottani, ja blogissa tuonkin esille ulkomaanarkeani, viikonloppureissuja Espanjan muihin kaupunkeihin kuin myös tasapainoilua kaukosuhteen kanssa.

Aiemmat postaukset keskittyvät surffaamiseen Marokossa, reppureissaamiseen Australiassa, chillaamiseen Balillasekä Euroopan Interrailin lisäksi muihin karkumatkoihin, joita keksin toteuttaa päivän varotusajalla, kun pää alkaa hajoamaan tarpeeksi elämään Kalliossa ! Luvassa seikkailuja, no-plan-plan -mentaliteettia, juhlimista sekä pohdintoja itsestä ja elämästä. LET'S GO GET LOST! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat