Kommentit (7)

Vierailija

Rimpula, pullukka, rehevä, pötkylä ym. on kyllä niin kilttejä kuvailusanoja, ettei luulis kenenkään niihin takertuvan. Kai nyt tekstissä saa jotain adjektiivejä nykyäänkin käyttää. Tai ehkä pitäisi vaan käyttää jotain neutraaleja teknisiä termejä varmuuden vuoksi: anonyymi testihenkilö poikkeaa 30 % keskimääräisen suomalaisen naistenvaateliikkeen alusvaatekoosta M, poikkeaman suunta määrittelemätön.

Nämä testaajat edustavat molemmat sellaista tyyppiä, joille eivät totaalisen keskikokoiset ja normimitoitetut ryysyt sovi syystä ja toisesta (sopiiko ne tosin kellekään).

Vierailija

Kyllä vaan ihastellaan plus-kokoisia malleja ja hehkutellaan, kuinka kaikki on kauniita, mutta silti myydään hoikentavia alusasuja ja kuvan otsikkokin "maksi hoikensi muotonsa"... Kaksinaismoralismia?

naakka

Maidenform flexees leggingsit maailman parhaat. Pituus 3/4  korkeavyötäröiset joten tukea palleaan saakka. Ei lörpähdä pitkäikäisessäkään käytössä, aivan upea laatu. Nyt ketuttaa, kun niitä ei saa enää Zalandolta eikä Halensilta eikä mistään Suomessa!! Amazon, ebay saa..mutta en osta ulkomailta kortilla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat