Kommentit (2)

Vierailija

Jos suhde perustuu siihen, että muutetaan toinen omien standardien mukaiseksi, tämä tarkoittaa sinä et enää voi sanoa halaistua sanaakaan siitä jos tämä ihminen ei enää sitten miellytäkkään. 

Hän on sinun muokkaamasi, joten kaikki mitä tapahtuu on oma vikasi.

Vierailija

Jes, henkisen väkivallan opas! Näitä lisää.

Mitä, jos te naiset, vaan opettelisitte olemaan tyytyväisiä itseenne, ja pitäisitte huolta omista asioitanne - myös parisuhteessa - niin ei tarvitse sitä omaa pahaa oloa ja ylitsepursuavan huonoa itseluottamusta kipata toisen ihmisen niskaan. Se siivoushulluuskin on ihan teidän oma keksintönne. Kämppä ei mene miksikään, jos sen antaa olla kuukaudenkin siivoamatta.

Ja jos teillä naisilla on niitä puudeleita, jotka karvoja kaikkialle levittelevät, niin omapa on rakkinne. Kohtuullinen kaljanjuonti tv:n ääressä ei ole sen huonompi harrastus kuin puudelin kanssa kilometrin lenkillä käynti, mutta siitä tulee paljon vähemmän sotkua.

Miesten tulisi myös tajuta lähteä suhteesta kävelemään ajoissa, jos nainen ei järkiperäistä argumentointia ymmärrä, vaan yrittää tyrkyttää omituisia tapojaan. Kyseessä on silloin todennäköisesti aika onneton lapanen.

Uusia naisia löytyy aina, jos nykyinen on manipuloiva mielipuoli. Pikkujouluissa silmä tarkkana!

Viimeinen vinkki on molemminpuolinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat