Kommentit (4)

Vierailija

Otsikko oli kuuluisa hopeinen kävelykeppi-päätelmä. Lontoon Cityssä tehtiin pankin ovensuussa tutkimus, jonka mukaan ne, joilla oli hopeapäinen kävelykeppi, olivat varakkaampia kuin muut. Hopeapäinen kävelykeppi siis tuottaa rikkauksia.

Maalla asuvat ovat onnellisempia kuin suurkaupungeissa asuvat. Ruotsinkielisistä suurempi osa asuu maaseudulla kuin suomenkielisistä. Maalla asuminen on siis todennäköisempi syy onnellisuuteen kuin ruotsinkielen puhuminen. Eihän maalla asuvissa ollut eri kieliryhmien välillä eroa, niin kuin uutinenkin kertoo.

Vierailija

:D juuri samaa minäkin mietin, että häh, otsikossa puhuttiin kielestä ja itse tekstissä syy löytyikin maalla asumisesta. Ärsyttää tällaiset laaduttomat jutut!

Vierailija

osmohan kertoo syyn: "Ruotsinkieliset olivat selkeästi tyytyväisempiä kahdenkeskisen ajan määrään kuin suomenkieliset. Tämä vahvisti heidän onnellisuuttaan ja yhteenkuuluvuuttaan."

Vierailija

Suomessa muijat ei tee muuta kun valittaa ja vaatii kaikenlaista vaikka niille kantais kaiken nenän eteen. En yhtään ihmettele jos muualla (vaikka nyt Ruotsissa) parisuhteessa ollaan onnellisempia.

Vois muijat mennä salille tai valittaa vähemmän, jompikumpi riittää. Ei ole edes paha rasti, mutta kun ei onnistu kumpikaan. Ajattelin hommata itelle thaikku tai venäläisen muijan. Ne on sentään kunnossa, mutta venäläiset osaa tosiaan valittaa.

Mut miks kattosin kotona persausta joka on leveempi ku leivinuuni ja yläpäästä ei tule muuta kuin negatiivista. Katon mielummin kaunista kroppaa vaikka sieltä tulis pelkkää negatiivista. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat