Kommentit (7)

Vierailija

Ihmisen yksiavioisuus on uskonnon luoma harha. Ihminen on promiskuiteettinen laumaeläin, Miksi ei siis rehellisesti tunnustettaisi sitä...

Vierailija

Miksi ei voida suoraan sanoa "puolisolleen" että viehätyn muista ja menen ja p**en kun tilaisuus sattuu.. ällöä sanon minä tuommosille hypyille.. Ei kyllä oma juttu, ehkä siksi en ihmisiin enää pysty sitoutumaan..

Alkoholin vikako muka.. voi huoh..

Vierailija

Kun tällainen kysely tehdään varattujen deittisivustolla, niin mitä muuta tulosta voi odottaa? Tulos olisi aivan erilainen jos se tehtäisiin jollakin neutraalilla sivustolla.

Vierailija

Tunteeko kukaan ketään jolla on pettämisestä seurannut jotain hyvää? Omassa ystävä/sukulaispiirissä pettämisestä on seurannut vain katumusta, masennusta ja ennen kaikkea lapset ovat joutuneet kärsimään.

Vierailija

Me Naisten nettisivuja lukiessa joutuu yhä useammin tuntemaan häpeää. Ketkä idiootit näitä nettijuttuja tekevät?!? Sini Saarelan vankeudella vitsailu oli jo nolo rimanalitus ja nyt tuli toinen yhtä paha.

Tajuaako toimitus, että Victoria Milan ei ole millään mittarilla luotettava lähde. Tekevät kyselyitä omien käyttäjiensä kesken ja koska sivustoa käyttävät vain salasuhdetta etsivät, ei vastaajajoukko kelpaa edustamaan suomalaisia.

VM tekee tällaisia kyselyitä vain siksi, että saisi jonkun tyhmän lehden julkaisemaan niiden tuloksia ja siten tuomaan niille lisää asiakkaita jotka pettäisivät puolisoitaan. Miksi Me Naiset haluaa olla auttamassa tuollaista moraalitonta sivustoa ja edesauttamassa uskottomuutta?

Vierailija

Pettäjä tekee jo lähtiessään valinnan siitä, että lapsilla tulee todennäköisesti olemaan kaksi kotia ja heidän perheestä tule eroperhe. Kannattaa ajatella lapsia,ennenkuin hyppää vieraisiin lakanoihin. Harva puoliso nimittäin oikeasti antaa syrjähyppyjä anteeksi, on todennäköistä että pettäjä jää kiinni ennemmin tai myöhemmin ja ero tulee. Mitä sinä haluat lapsillesi? Ehjän kodin ja isän ja äidin-vai vuorojärjestelmän?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat