elämänmuutos?

Vierailija

Onko elämässäsi tapahtunut joku elämän suunnan muuttanut tai tavallisuudesta poikkeava muutos? Onko kyseessä ollut sattuma vai tietoinen päätös?

 

Akateeminen helsinkiläisnainen on toteuttanut onnellisuutta ja elämänmuutosta koskevan kyselyn, johon pääsee vastaamaan seuraavan linkin takaa. Vastauksistasi riippuen vastausaika on 5-30 min:

 

https://www.webropolsurveys.com/S/25B450A8AEC880E4.par

 

Kyselyn tuloksia tullaan mahdollisesti käyttämään myöhemmässä tutkimuksessa tai kirjaprojektissa. Kyselyssä saadut vastaukset puretaan anonyymisti. Tavoitteena on myös haastatella osa yhteystietojaan jättäneistä vastaajista henkilökohtaisesti, mikäli he sopivat etsittyyn profiiliin. Linkkiä saa jakaa eteenpäin. Vastausaikaa on ainakin 1.12.2013 saakka.

 

Kiitokset jo etukäteen vastauksista!

Kommentit (2)

Vierailija

Akateeminen helsinkiläisnainen voisi täyttää edes perustavanlaatuiset eettiset vaatimukset tällaisia kyselyitä tehdessä ja kertoa nimensä + yhteystietonsa (ihan mailiosoite riittää) sekä kertoa  tarkemmin tästä tutkimuksesta ja kirjaprojektista. Mitä tutkimus koskee? Mikä sen tarkoitus on? Missä oppilaitoksessa se tehdään? Entä millä laitoksella? Ohjaaja? Mikä kirjaprojekti jne. Lisäksi hän voisi lisätä tekstiinsä anonyymiyden lisäksi myös muutaman muun tärkeän eettisen säännön (esim. aineisto on vain akateemisen helsinkiläisnaisen käytössä vain tutkimusta x ja kirjaprojektia y varten, osallistuja saa keskeyttää osallistumisensa koska haluaa jne jne).

Akateemisen helsinkiläisnaisen olisi todella syytä kerrata nämä eettiset vaatimukset kun ne on noin pahasti unohtuneet. Jos olet hyväksyttävästi yo:sta valmistunut ja kandin/gradun tehnyt niin sinun pitäisi todellakin tietää, että näin ei menetellä niin kuin sinä menettelet.

Toivottavasti kukaan ei mene vastaamaan tällaisiin erittäin epämääräisiin höpöhöpöjuttuihin.

Vierailija

Hei vierailija. Melkein odotin tämän suuntaista palautetta ja se on ihan ansaittua. Kiitos kommentistasi.

Tämä ei ole akateeminen tutkimus. Olen valmistunut kauppatieteen maisteriksi ja työskennellyt useiden tutkimusten parissa ja myös julkaissut pari tieteellistä artikkelia. Tiedän siis tutkimuksia koskevat kriteeristöt ja tämä kysely ei täytä akateemisen tutkimuksen vaatimuksia, sillä jo pelkästään tämän tyyppisellä otannalla mennään harhaan. Se ei ole kyselyni tarkoitus. Kirjoitan kirjaa, johon tämä kysely toimii ajatusten herättäjänä ja pohjana laajemmille haastatteluille. Kyselyyn vastaaja voi itse määritellä, onko hän kiinnostunut osallistumaan myöhemmin mahdollisesti tähän laajempaan haastatteluun. Se voidaan toteuttaa puhelimitse, sähköisesti tai henkilökohtaisesti. Sähköiseen kyselyyn vastaava voi pysyä halutessaan anonyyminä.

Olen lisännyt kyselyyn tiedon siitä, että aineisto on käytössäni vain tutkimusta ja kirjaprojektia varten. Toivottavasti edellisestä kommentista huolimatta lisää uskaltautuu vastaamaan. Aihe on mielenkiintoinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat