Teneriffa-Playa de las Americas

Vierailija

Moikka. Kävi tuuri ja löysin edullisen tarjous paketin, joten lähdenkin kolmen viikon päästä Teneriffalle Playa de las Americasiin. Minkälainen paikka on ja Teneriffa ylipäätään?

Kommentit (10)

Vierailija

Moi! Playa de las Americas on hyvin hoidettu ja siisti loma-alue. Hiekkarantaa riittää ja palvelutarjonta on runsasta. Alue on myös melko turvallinen. Mikäli kaipaat hieman lisätietoa saaresta ja sen eri osista, niin  näppärän tietopaketin saaresta löydät esimerkiksi täältä.

Tietoa ja kuvia Teneriffasta:

http://www.teneriffa.suomalaisille.com

Vierailija

Ihan kiva paikka toi on. Säät tietysti vaihtelee tuulien yms. mukaan.  Kannattaa kattoo  kuukauden keskiläpötiloja matkaa varatessa….

 

Vierailija

Jos haluat välttää päähän lentäviä viinapulloja, turpiinsaantia, huumekauppiaita.taskuvaraslaumoja ja lapsiprostituoituja niin pysy klo 22-06 poissa Veronikas-kadulta. Poliisi päivystää siinä edustalla päiväsaikaan mutta yöksi vetäytyy alueelta pois ja päästää helvetin valloilleen.

Muuten Americas ihan hyvä paikka.

Vierailija

Kiitos asiantuntijalle vinkistä. En tosin harrasta samaa kuin sinä mutta osaanpa vaihtaa lomakohteen.  Ei ihme että ett käy Venäjällä. Joillekin sopii länsimainen hapatus

Vierailija

Olen viettänyt perheeni kanssa kahdeksan joulua Teneriffalla Playa de las Americasissa, ja olemme olleet tosi tyytyväisiä! Aina löytää jotakin uutta. Toki näissäkin kommenteissa mainittuja prostituoituja ja varkaita saarella on, mutta kannattaa tietenkin, niinkuin ulkomailla aina, katsoa missä kulkee ja missä seurassa. Olemme usein olleet myös myöhäänkin liikkeellä, eikä koskaan ole mitään sattunut. Nauti ihanasta saaresta, lämmöstä, ruoasta, ystävällisyydestä! Vinkkinä auto kannattaa vuokrata päiväksi tai pariksi, saari kannattaa kiertää omatoimisesti!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat