Kommentit (3)

Vierailija

Artikkeli on kyllä aika kritiikittömästi kirjoitettu. On täysin harhaan johtavaa mainostaa itseään professorina, kun oikea titteli olisi vieraileva luennoitsija. Tieteelliset ansiot ovat loppujen lopuksi paljon köykäisemmät, kuin mitä itse antaa ymmärtää. Ei ihme, ettei kaveria ammattipiireissä juuri arvosteta.

Vierailija

Ei muiden mielipiteistä mutta muiden VERORAHOISTA ikävä kyllä!Meillä on tämä mie mie ja mie ihmisset .mitä arvon Pekka on tehnyt kun sai  7000000e verorahoja kongreettista näyttö mitä teki ja mitä veronmaksaja sai?Voiko Pekka vastata miltä tulevaisuustukimus näyttää tänäpäivänä ?

Vierailija

Lainaus: Artikkeli on kyllä aika kritiikittömästi kirjoitettu. On täysin harhaan johtavaa mainostaa itseään professorina, kun oikea titteli olisi vieraileva luennoitsija. Tieteelliset ansiot ovat loppujen lopuksi paljon köykäisemmät, kuin mitä itse antaa ymmärtää. Ei ihme, ettei kaveria ammattipiireissä juuri arvosteta.

Puolue (kokkareet)arvostaa himasta ja hänen uskolisuutta kirjoittaa puolueen toiveiden mukaisesti. Sillä pitäa saada tiedepiireissä rajattomasti kunnioitusta ja arvostusta. Muulla ei ole mitään merkitystä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat