Kommentit (4)

Vierailija

Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa enää aiempaan malliin. Nykyään pojat ja tytöt ovat kumppaneidensa suhteen aiempaa vaativampia ja globaali-ilmapiiri saa heidät hakemaan kumppania yhä kauempaa. Lomareissuilla ja ulkomaisilla deittisaiteilla tavataan ja sitten lyöttäydytään yhteen. Ulkomaalaisten kumppaneiden osuus kasvaa kaiken aikaa tasaisesti. Ulkomailta seuraa etsivä mies voi löytää todellisen nuoren herkkupalan, jollaisesta täällä ei olisi voinut edes uneksia. Sama pätee naisiin ja tyttöihin. Ulkomailta voi löytyä se satujen prinssi, mitä ei täältä voisi edes löytyä. kunhan kielitaito riittää ja kulttuuriset eroavaisuudet hyväksyy niin, onnea vaan.

Vierailija

"Täydellistä" naista ja miestä etsiessä käy sillä tavalla, että sitä ei löydykkään ja arki on pettymys. Kun tarpeeksi kauan on sitten tarrapapereita liimattu ja revitty irti, eivät ne enää tartu laisinkaan - ihmisistä tulee kyvyttömiä sitomaan pysyvää suhdetta. Vika on aina toisessa.

TV-sarjan, kuten Salatut elämät eivät paranna tilannetta laisinkaan, vaan opettavat juuri tällaiseen käytäntöön luovutta välittömästi. Oikea keino on tyytyä hyvään mieheen/vaimoon, siihen toiseksi parhaaseen. Tämä vaatii tietenkin nöyryyttä, joka ei myöskään sovi länsimaiseen ylpistyneeseen kulttuuriin, jossa kelpaa vain paras.

Vierailija

Suomen suurimmat lisääntyjät ovat tätä porukkaa joka ei käy töissä ja jotka käyvät töissä niin eivät halua enää lisääntyä.

Vierailija

Minä voisin mielellään antaa konsultaatio apua jollekkin japanilaiskaunottarelle, olen lisääntymiskykyinen, siitä lienee todisteena 4jälkeläistä. Terveitä lapsia kaikin puolin. Pienenä hidasteena toimii finanssipolitiikka mutten usko että sekään tuottaisi ongelmia, jos kyseessä on Japanin tulevaisuuden pelastaminen. Lisäksi me suomalaiset olemme nopeaa kansaa, tästä todisteena Häkä, Kimi, Heikki ja joku ruuspäri aikoinaan. Ja kun olemme nopeita, uskon että pystyisin hoitamaan väh. 3 japanilaista/vrk, joten siitä kun laskee kerronnaiset joita syntyy jälkeläisten kautta, voinkin vakuuttaa että tulevaisuus olisi 15-vuoden jälkeen turvattu, mahdolliset yhteydenotot voi tehdä toimituksen kautta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat