Kommentit (4)

Vierailija

"17 asteen lämpö löytyy, kun panet ­pullon jääkaappiin 15–30 minuutiksi ­ennen tarjoilua." Mutta kun viinihän pitää avata 1-2h ennen tarjoilua, niin mikäs viinin lämpötilan pitää olla jotta se olis tarjoiltaessa tuon 17 asteen lämpöistä? Tai jos viinin avaa ja laittaa jääkaappiin, niin miltäs se sit maistuu jos/kun jääkaapissa on kaiken laisia muiden ruokien tuoksuja?

Vierailija
Vierailija

"17 asteen lämpö löytyy, kun panet ­pullon jääkaappiin 15–30 minuutiksi ­ennen tarjoilua." Mutta kun viinihän pitää avata 1-2h ennen tarjoilua, niin mikäs viinin lämpötilan pitää olla jotta se olis tarjoiltaessa tuon 17 asteen lämpöistä? Tai jos viinin avaa ja laittaa jääkaappiin, niin miltäs se sit maistuu jos/kun jääkaapissa on kaiken laisia muiden ruokien tuoksuja?

Laita vaikka dekantteriin, kelmu dekantterin suulle ja sitten jääkaappiin.

Vierailija

Olipa vanhanaikaista, että kaikki punaviinit sopii hyvin yhteen punaisen lihan tai makkaran kanssa. Iso osa punaviinin ystävistä on nykypäivänä kasvissyöjiä, eli välttäisin tällaista vanhanaikaista jaottelua ja ainakin osaan keksisin lihattomiakin ideoita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat