Kommentit (2)

Vierailija

"Rinta on pelkkää rasvakudosta, eikä sitä kannattele mikään lihas." Tuota noin....ei ole ilmeisesti rintalihaksista kuullut tämä ihminen. Monet naisethan suuntaavat kuntosalille juuri näitä treenaamaan, että saavat rinnat terhakammiksi ja kiinteimmiksi.Sen rasvakudoksen alla on lihaksia ja ne lihakset nimenomaan kannattelevat ja tukevat niitä rintoja. Mutta oikeassa on, että hyvät urheiluliivat ovat tärkeät, varsinkin jos rinnoilla on kokoa, jo ihan oman mukavuudentunteen takia.

Vierailija

Rintalihakset ovat nimenomaan rintojen alla. Rinnat ovat siis rintalihasten päällä. Rintojen sivuissa ja/tai päällä ei ole mitään lihaksia. Rintoja kannattelevat iho ja sidekudokset. Rintalihaksen treenaus tukee eli nostaa rintaa sieltä altapäin, mutta lihas ei ole mitenkään kiinni siinä rintakudoksessa.Rintalihaksen ja rinnan välissä on peitin kalvot. Joten rintalihakset voivat olla vaikka kuinka isot ja hyvinkehittyneet niin ne eivät todellakaan estä rintaa liikkumasta siinä päällä tai venymästä.  Eikä normaali/tavallinen rintalihastreeni naisella kasvata rintalihaksen kokoa niin paljoa että sillä olisi oikeasti merkitystä kuppikoon kasvatuksessa tai rinnan kiinteytyksessä.

Kannattaa ottaa anatomian kirja käteen ja katella niitä lihaskuvia sieltä, ja sitten vielä kysellä alan miehiltä ja naisilta että miten paljon ovat treenanneet ja millä intensiteetillä että ovat saaneet rintalihaksensa kasvamaan- ja millä ruualla. Toisekseen sittemn kun ne rintalihakset on saatu sille mallille että ovat kasvaneet kokoa niin todennäköisesti muu rasvakudos onkin rinnasta hävinnyt....tämä tiedoksi niille jotka "tietävät" että rintalihas treeni kasvattaa kuppikokoa. Haluaisin kyllä nähdä sen omin silmin. T salilla kävijä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat