Urheiluliivit isorintaisille?

Vierailija

Mistä mahtaisi löytyä oikeat, tehokkaat ja kunnolliset urheiluliivit isorintaiselle? Halvalla tuskin pääsee kun muutenkin liivit maksavat maltaita tämän kokoiselle. Kokoa kertynyt kuitenkin 75G ja vuosien varrella olen parempien puutteessa tyytynyt käyttämään aivan liian pieniä urheiluliivejä tuen toivossa aiheuttaen itselleni vain ahdistusta. Olisi ihanaa taas päästä kunnon metsälenkille juosten niin lujaa kuin jaloista lähtee.

Urheiluliikkeillä kaupungissani ei tunnu liiemmin olevan tietämystä liiveistä. Tai tarvitsemastani tuesta. Onko joku löytänyt tai todennut nettikauppoja tai tiettyjä merkkejä hyviksi ja laadukkaiksi? Tai olisiko joku onnistunut löytämään itselleen tehokkaat ja tukevat liivit, ilman puristuksiin joutumista?

Kommentit (4)

Vierailija

Ehdottomasti parhaat urheiluliivit ovat Shock Absorber-liivit, Ultimate-mallistossa kokoja A-HH/65-90. Hintansa väärtit ehdottomasti, en voisi kuvitellakaan juoksevani ilman näitä. Itsellä koko 80E ja imetyksen jäljiltä "löysät" rinnat eivät muuten pysy aisoissa.

Vierailija

Tämä mamma vannoo Shock Absorberien nimeen! Parhaat löydät kokeilemalla ja sovittamalla tuen tarpeen omaan lajiisi. Ennen Absorebereita käytin kaksia eripäin tukevia päällekkäin, mutta näillä uusilla treenaa kaikenlaista mukavasti ja hyllymättä. Love, love.

http://mamainprogess.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat